mariusz391 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Tytuł tematu może trochę mylący, ale stwierdziłem że jak tak go nazwę to może jeszcze komuś innemu się przyda. Otóż postanowiłem się przełamać, zaryzykować i pierwszy raz wyjechać na wakacje gdzieś dalej. I tak się ,,przez przypadek'' złożyło że od dnia dzisiejszego do piątku jestem w Gdańsku (a raczej pod Gdańskiem) I teraz drodzy bronies z tego miasta mam do was pytanie. Co byście zaproponowali do zwiedzenia/obejrzenia w waszym mieście przez te kilka dni? Najlepiej jakbyście swoje propozycje napisali razem z ulicami na jakich się znajdują i ewentualnym transportem z dworca autobusowego, ponieważ będzie to mój główny ,,punkt orientacyjny'' Z góry dzięki Link do komentarza
Airlick Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 A co to robi w dziale organizacji? Link do komentarza
Branthos Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) I tak się ,,przez przypadek'' złożyło że od dnia dzisiejszego do piątku jestem w Gdańsku (a raczej pod Gdańskiem) Ja też jadę do Gdańska, ale w środę Ładne miasto, już tam kiedyś byłem. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Branthos Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Mogę wrzucić zdjęcia brata z wycieczki nad jezioro Michigan i poudawać, że to moje A tak na serio to jak co roku planów brak. Miłego pobytu życzę. Link do komentarza
Cersei Lannister Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Myślałam, że to temat, gdzie każdy się rozpisuje i chwali, w jaki, ociekający zajebistością sposób zamierza spędzić tegoroczne wakacje. Ja wyjeżdżam za granicę .... do pracy Link do komentarza
Camed Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Być w Gdańsku i nie być na Westerplatte to jak tam nie być. Link do komentarza
Recommended Posts