Flippyn Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Witam. Temat założyłem, akurat tutaj, bo chyba nalbliżej tej grze do czegoś w rodzaju strategii. O co mi dokładniej chodzi? Ostatnimi czasy, gdy już rozwiązałem problem paraspritów, nawiedził mnie problem techniczny. Polega on dokładniej na tym, że gra co jakiś czas cofa postępy nawet o tydzień lub dwa do jednego konkretnego stanu gry. Czy ktoś z was spotkał się może już z tym problemem, lub wie jak go rozwiązać? Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ja się z tym spotkałem już dwa razy. Gdy pokazuje mi się ten komunikat. Nie naciskam na restart. Minimalizuje grę a następnie wyłączam tableta. Potem go włączam i grę i wszystko działa normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Mi nie wyskakuje żaden komunikat. Po prostu wstaję następnego dnia rano, a gra magicznie cofnęła mnie o tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Spotkałam się z czymś takim na początku gry i musiałam robić wszystko od nowa. Teraz mi nic nie cofa. Ja bym sprawdziła ustawienia aplikacji. A jak nie to po prostu nie wyłączaj gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts