Gość Sayonara Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Archie - Manifestation (VIP Mix) Archie & JayB - Effugium Archie & The Living Tombstone - Violet Eyes http://mrarchie.bandcamp.com/album/the-dessolation-of-archie (tutaj można znaleźć powyższe utwory) JayB - Rain (Sonic Breakbeat Remix) Archie & The Living Tombstone - Hush (Club Mix) Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Oooo widzę kolejne tytuły zobaczmy hymm....... . TheFlyingButter z twojej Playlisty wybieram : - Archie - Manifestation (VIP Mix) - Archie & JayB - Effugium - JayB - Rain (Sonic Breakbeat Remix) Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Boo Hoo Fluttershy assertive czy jakoś tak Link do komentarza
Gość Sayonara Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Boo Hoo Fluttershy assertive czy jakoś tak Masz zapewne na myśli utwór Assertive Fluttershy - Boo Hoo Ode mnie: Archie & Eurobeat Brony - Sphere I've Got to find a way (Archie Remix) Archie.V (albo po prostu Archie) - Magic is Timeless Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 (edytowany) Dzięki za kolejne propozycje. Akurat dzisiaj sprawdzałam sprzęt grający moją starą Ponitre Eltre którą dostałam jeszcze od rodziców kiedy byłam mała. Sporo lat minęło odkąd ostatnio ją używałam. I wciąż działa. Brakuje mi jeszcze parę utworów i mogę zaczynać imprezkę . Halucynowaa - oczywiście dołączę twoją propozycje od playlisty. Natomiast z twoich propozycji TheFlyinButter wybieram: - I've Got to find a way (Archie Remix) - Archie.V - Magic is Timeless Edytowano Sierpień 18, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 To ja daję ci to: Epic Wub Time MoP Wub Remix ( Autor: TuXe) Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 (edytowany) O kolejny ciekawy remix, Dzięki. - I tak sprzęt mam już gotowy, i myślę że już wystarczy mi utworów. - Na pewno ? - Tak. Jest ich aż 36. - Jak chcesz to twoja imprezka. - Ale wiesz co, brakuje mi jeszcze paru rzeczy które musze zrobic zamnim imprezka się odbędzie. - Co masz na myśli? - Muszę wymyślić jakieś zabawy,nowe psikusy , gry i niespodzianki. - Ale przecież masz sprawdzone zabawy miedzy innymi twoja ulubiona - doczepianie kucykowi ogona. - Tak, ale chce pokazać coś nowego. I jak pomożecie? - No dobrze Pinkie pomożemy . II część zabawy jest tak samo bardzo prosta, polega na zaproponowaniu jakieś gry , zabawy, niespodzianki bądź psikusa jakiego nasza droga Pinkie mogła by użyć na imprezce. Życzę dalszej miłej zabawy. Edytowano Sierpień 28, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
Sofi Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Proponuję grę w "Mi". Każdy po kolei mówi zwykłe "Mi" w jakiś sposób, najlepiej śmieszny i tak w kółko. Osoby uczestniczące nie mogą się śmiać, ani szeroko szczerzyć. Można tylko się lekko uśmiechać. Uczestnik, który pierwszy się roześmieje, dostaje do sylaby "Mi" kolejną sylabę, np. "Mi - hop". Gra praktycznie się nie kończy. Link do komentarza
Kamiiru Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 Fajna jest ta twoja gra , i w sam raz na moją imprezkę. Link do komentarza
LenitaPegazica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Hmmm... może coś by niektórzy mogli pokazać swoją artystyczną duszę. Każdy uczestnik dostanie kartkę i cokolwiek czym można rysować. Osoba, która wymyśliła zabawę w tym przypadku ty Pinkie musi wybrać jakąkolwiek rzecz/postać i inni muszą to narysować.(jabłko/smok, cokolwiek) Oczywiście jeśli chcesz to można zrobić z tego konkurs (o sam tytuł zwycięzcy, oczywiśce xD) i po narysowaniu uczestnicy będą głosować na siebie nawzajem. Wygra osoba z największą liczbą głosów. No i oczywiście można zrobić wiele rund. Mam nadzieje, że pomogłam. Link do komentarza
Kamiiru Napisano Wrzesień 1, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) Subcio , rysowanie to zawsze dobra zabawa. Oczywiście że zaproponuje tą zabawę. Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 To ja też coś dodam od siebie. A oto one: - Zjeść cytrynę i nie zrobić kwaśnej miny, - Krzesełka ( ) I tylko tyle wymyśliłam :3 Wpadnę jak znajdę więcej zabaw Link do komentarza
Kamiiru Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Subcio , już widzę miny moich przyjaciółek, po zjedzeniu cytryny . Krzesełka....? Fajnie. Klasyka jest zawsze w modzie . Dzięki , jak będziesz jeszcze miała jakiś pomysł na jakąś zabawę to powiedz. Tym razem myśle o jakiejś zabawie z elemantem psikusa , może tym razem uda mi się zaskoczyć Rainbow . Link do komentarza
timber Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Zagrajcie w „Postaw na Milion”. Świetna gra jeżeli ktoś chce ożywić imprezę. Link do komentarza
Kamiiru Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 Postaw na milion? Hymmm..... Oki doki. Na pewno spodoba się Twilight. - Dobrze gier już wystarczy, teraz trzeba pomyśleć nad ciachami i napojami. - Ale co by tu dać ,aby wszystkim smakowało. - Już wiem , najpierw zrobię babeczki ale jakie?- Na pewno coś znajdziesz , przecierz pieczesz babaeczki nie od dziś. - Tak, ale tym razem chciałabym zaprezentować coś nowego, coś co będzie równie smaczne jak ymmmmmmmmm... . - Może my ci pomożemy? - A moglibyście? - Pewnie, to jak pomożecie? III część zabawy jest tak samo bardzo prosta jak poprzednie. Polega na zaproponowaniu pomysłu/przepisu na jakieś wypieki lub napój, w tym przypadku Babeczkę. Składniki nie muszą być typowe, mogą być nawet stricte ramdomowe, w końcu te babeczki piecze Pinkie . Życzę dalszej miłej zabawy. Link do komentarza
Mnemonik Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Uwaga! Rzucam pomysł... Na babeczki jakich jeszcze nie próbowałem piec. A w sumie może bym wrócił do wypieków cukierniczych i zrobił takie w wolnej chwili? Ciasto standard - jak na "babkę piaskową". Typowe ciasto biszkoptowe jak z przepisu od babci... Tylko, że do ciasta wrzucamy cukierki, tzw. popping candy - te strzelające ciekawe jak by to wyszło (mam obawy co do pieczenia, cukierki mogą stracić swoje właściwości.) W takim wypadku: Zostaje znany mi pseudo "sernik na zimno" Na dnie tortownicy układamy biszkopty. Całość zalewa się bitą smietaną z dodatkiem rozpuszczonej galaretki w dowolnym smaku. Dodajmy te strzelające cukierki. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Gdy masa zwiąże, na wierzch wlewamy inną schłodzoną galaretkę i ponownie do lodówki, aż się skrzepnie. Wyciągamy, otwieramy tortownicę, ściągamy ją. Szybkie "ciasto" gotowe. Link do komentarza
Kamiiru Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Babeczki i cuksy .... ymmm. Bardzo mi się to podoba. Ciekawe czy dało by się dać cukierki musujące? Dobrze już mam pomysł na babeczkę, i co by tu zrobić dalej.... . Wiem, zorbie muffinkę ,Derpy się na pewno ucieszy. Tylko jaką muffinkę by tu zrobić,chciałabym ją zaskoczyć nowym typem tego cista. Może wy coś zaproponujecie? Link do komentarza
Kamiiru Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Super pomysł, Derpy na pewno się ucieszy . Mam już - Babeczki - Muffinki - Parę tortów - Poncz Jeszcze tylko 2 rodzaje słodyczy i wystarczy. Tylko co by tu jeszcze zrobić? Może wy coś jeszcze zaproponujecie? Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Może by tak dać... lody? Link do komentarza
Kamiiru Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Czemu nie. Tylko w jakim smaku? Hymmm...... Link do komentarza
Mnemonik Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Może by tak dać... lody? A jeżeli padnie decyzja ich podania, to może jeszcze mały smakowy dodatek do nich? Polewa z czekolady deserowej nadziewanej wiśniami z dodatkiem chili. Chili + wiśnia brzmi prawe jak ~ "Czymiwiśnia" Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Mnemonik Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Czyli mam dać jeszcze smak tych lodów tak? Yhh... Na początku miałem na myśli takie wielosmakowe czyli np. truskawkowe + śmietankowe + czekoladowe. Ale lepsze chyba będą smaki krówka + śmietanka + truskawka Link do komentarza
Kamiiru Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Lody o sam waszych smakach + dodatek z czyimiwiśni , mmmmmmmm - brzmi pysznie. - Widze Pinkie że masz już coraz więcej smakołyków na imprezkę? - Tak, jeszcze tylko jeden rodzaj i starczy. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Woda z kranu Cydr Link do komentarza
Recommended Posts