MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) Hejka! W związku z tym że już długo już piszę scenariusze do gier (nic nie wydałem, jeszcze ) pistanowilem napisać coś w miarę z sensem (coś w stylu powieści) Link:https://docs.google.com/document/d/1F1rYbl1gJHwntuzp9mJL4tYCcEvC8Z7oU_Go35nHzmE/edit?usp=docslist_api '> https://docs.google.com/document/d/1F1rYbl1gJHwntuzp9mJL4tYCcEvC8Z7oU_Go35nHzmE/edit?usp=docslist_api Proszę o komentarze, dopiero zacząłem z pisaniem powieści wiec konstruktywna jak i obiektywna krytyka się przyda pozdrawiam P.S dawno mnie nie było na forum, ojjj dawno. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez MiXer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Brak tagów. Czas na poprawę - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Brak tagów obowiązkowych. Czas na poprawę - patrz wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Poprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) Mam wątpliwości czy tu będą kuce... Rozdziały krótkie. Za szybko popychasz akcje. To przyszłość gdzie opis tego co się dzieję, jak co wygląda. Obraz świata jest strasznie suchy! W dialogach jest stanowczo za mało życia. Pomysł jest dobry z wykonaniem gorzej... strona graficzna leży... poczytaj sobie, a będzie lepiej. Znajdź korektora i prereadera jak masz problemy z zapisem i pomysłami. Na pewno ci podpowiedzą co i jak. Ocena; Dostateczny minus. // dopóki nie poprawisz... na pewno nie znalazłem wszystkiego... Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Taaa, jak juz wspomniałem to mój pierwszy w miarę rozbudowany projekt i szybko się pogubiłem dlatego to tu wrzuciłem potrzebuję nakierowania. Co do opisów to totalnie leżą... pracuję nad tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Zaraz to zobaczę. Wtedy wydam osąd. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Jeszcze jedno ważne pytanie - czy to będzie pisane w klimatach MLP? Czy w "normalnych" realiach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Pomysł nawet dobry ale wykonanie kiepskie. W ogóle nic (no prawie nic) nie wiadomo o świecie, mało opisów a akcja mknie z szybkością żula na widok darmowego alkoholu. Niemniej mam nadzieję że błędy będą poprawiona a opowiadanie będzie kontynuowane i że pojawią się w nim kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Jeszcze jedno ważne pytanie - czy to będzie pisane w klimatach MLP? Czy w "normalnych" realiach? W normalnych, jakoś nie mam weny po pisaniu scenariusza do gry o kucykach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 No to zmiana działu się szykuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 No to zmiana działu się szykuję... Poproszę, chociaż nie wiem gdzie Pomysł nawet dobry ale wykonanie kiepskie. W ogóle nic (no prawie nic) nie wiadomo o świecie, mało opisów a akcja mknie z szybkością żula na widok darmowego alkoholu. Niemniej mam nadzieję że błędy będą poprawiona a opowiadanie będzie kontynuowane i że pojawią się w nim kuce. Jak już mówiłem nad opisami pracuję, sam świat nie wiem jak opisać :/ tzn mniej więcej mam pomysł ale nie wiem gdzie to napisać:/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Skoro całość nie będzie w klimacie MLP, to przenoszę temat do działu Inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 Skoro całość nie będzie w klimacie MLP, to przenoszę temat do działu Inne. Dziękuję za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się