FireFly Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Dyskusja na temat szkolnej koleżanki Apple Bloom , jak widać Twist nie jest zbyt ... urodziwym źrebaczkiem myślicie że wyładnieje z wiekiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Nie jest wcale taka brzydka. Fryzurą przypomina mi trochę Pinkie Pie więc jakby sobie ładnie ułożyła włoski i ubrała ładniejsze okulary to byłaby ładna. I tak, sądzę, że z wiekiem stanie się ładniejsza c: Swoją drogą zastanawiam się co oznacza jej Cutie Mark. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Moim zdaniem też jak Twist urośnie to wtedy będzie ładna ale na razie moim zdaniem Twist jest teraz dla mnie zdrajcą bo zostawiła Apple Bloom samą w poszukiwaniu znaczka Ale na szczęście pojawiła się Scoot i Sweetie :3 Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Swoją drogą zastanawiam się co oznacza jej Cutie Mark. Zostało wyjaśnione w odcinku. Lubi wyrabiać cukierki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Zostało wyjaśnione w odcinku. Lubi wyrabiać cukierki. Aaa to umknęło mi to jakoś xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 Tak jak każda z klaczy, jest ładna na swój sposób. Jakoś nawet bardzo ją lubię, oryginalny dość wygląd, wesoły charakter i głos Małgorzaty Boratyńskiej sprawiają, że tą postać epizodyczną wyjątkowo dobrze wspominam. Widziałem na YouTube nawet filmik jest całym udziałem w serialu i to było całkiem przyjemne pół minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts