KochamChemie Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Witajcie! Mamy środek wakacji, więc uznałem, że pora zorganizować jakiś konkurs działowy. Dawno nie było tutaj konkursu. Tematyka nie może być banalna(pora na trochę utrudnień). Pewnie nie spodziewaliście się tego! Macie za zadanie narysować Fluttershy z NAJDZIWNIEJSZYM STWOREM W OKOLICY! Tak! To może być dziwne, surrealistyczne, nowoczesne, "ryjące mózg", "randomowe"... wiecie... może troszkę przesadzam, bo ogranicza nas regulamin konkursów. (jest on tematem podpiętym w dziale konkursów). Dobra, ale pora na szczegóły! 1.Oceniana będzie pomysłowość i wykonanie. 2.Termin oddawania prac, to 2 tygodnie od jutra. 02.08.13 3.Nagrodą jest odznaka działowa + dodatki. 4. ?????? 5. Profit! Zgłaszajcie w tym temacie chęci wzięcia udziału w konkursie, ułatwi to ocenienie przydziału nagród i samą organizację konkursu. Zadawajcie pytania jeśli jest to konieczne. Tak więc... połamania ołówków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 To ja chętnie wezmę udział w konkursie bo akurat chciałam coś narysować~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Pytanie... jak ktoś nie umie rysować a ma dobry pomysł na rysunek też ma jakieś teoretyczne szanse na miejsce punktowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Hmmm... Nie wiem jak dokładnie Ci to przedstawić,ale tak samo oceniałem podczas poprzedniego konkursu, wiesz... rysunek Zapptera zaskoczył mnie wtedy bardzo pozytywnie Dużo szczegółów, postaci... Ten rysunek był serio ciekawy Jeszcze jedno, wysyłajcie mi prace na pocztę forumową. [edit] Edytowano Sierpień 2, 2014 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 To i ja się zgłoszę, żeby przezwyciężać swojego masakrycznego życiowego lenia i coś narysuję. Dzikie pomysły czasem mam, więc no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Zgłaszam się. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 w sumie zgłoszę się choć większych szans nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Się zgłoszę. Rysunek może być wykonany na komputerze? Czy musi być na kartce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Jakkolwiek. Traditional albo digital. Edytowano Sierpień 3, 2014 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 To ja jeszcze takie pytanie mam, czy to ma być koniecznie FS plus jedno dziwne stworzonko, czy może być tych zasadniczo dziwnych, wręcz najdziwniejszych stworzonek kilka? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 FS(obowiązkowo) +dziwne zwierzątko/zwierzątka (ilość dowolna, różna od zera.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 A można też dodać jakiegoś innego kuca? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Tragedia się nie stanie! Mówię, tylko dwa obowiązkowe elementy, FS i niezerowe, dziwne zwierzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 To jeszcze jedno pytanie z mojej strony... Czy to może być na zasadzie ewentualnego powiedzmy, że komiksu? W sensie, że art z dymkami i wypowiedziami, albo coś. Mam kilka pomysłów i nie wiem na który się zdecydować, więc się dopytuję xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Spoko! Doputy forma nie narusza wymagań to może być praktycznie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Zgłaszam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 W takim razie na pewno wezmę udział :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 9, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2014 Przypominam, że termin oddawania prac się zbliża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Z powodu zbyt dużego natłoku zajęć nie jestem w stanie wyrobić się z rysunkiem i zmuszony jestem zrezygnować z udziału w konkursie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Nie wiem czy się wyrobię bo nie mam laptopa a obrazek nawet nie zaczęty. Ale jakoś sobie poradzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 (edytowany) Mam szkic. Jak zdążę to dam jeszcze wersję w digitalu. c: Tylko wersję ostateczną proszę dać na PM ~KochamChemie Edytowano Sierpień 15, 2014 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Deadline upłynął 15.08.14 o godzinie 23:59:59:99 Proszę o cierpliwe czekanie na wyniki konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Kiedy będą wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Na razie jest problem z zebraniem komisji. Brakuje jednej osoby. Jak nie będzie go do środy, to dam wyniki które są teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) UWAGA! Komisja się zebrała w pełnym składzie i oto oczekiwane przez was wyniki. Podaję też wynik głosowania komisji, liczby są co prawda dziwne, ale staraliśmy się osiągnąć najlepszy sposób oceniania. Tak więc, pierwsze miejsce i nagrodę w konkursie (odpowiednia odznaka) otrzymuje... Ukeź=22.47 Drugie miejsce zajmuje... VileRaven=21.22 Szkic doszedł na czas, rysunek nie. (rules are rules) Trzecie miejsce zajmuje... Beret=18.72 Czwarte miejsce zajmuje... Xsimena=17.47 Piąte miejsce zajmuje... Halucynowa=16.22 Szóste miejsce zajmuje! Uszatka=16.27 Nie sugerujcie się wynikami przy swoich nickach. Ocenianie przebiegało według niestandardowej konwencji sumacyjnej Gratulacje wszystkim, to na prawdę jest miłe, gdy aż tyle osób zgłasza się do konkursu! Edytowano Sierpień 27, 2014 przez KochamChemie >forum nie obsługuje grafik o takim rozszerzeniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts