Parabellum Edge Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) Temat mówi sam za siebie. Na obecną chwilę dostępne są takie sesje: Czarna droga - sesja w uniwersum S.T.A.L.K.E.R. Klimatem wzorowana na modyfikacji MISERY dla Call of Pripyat. Imię/Ksywa: Wiek: Preferowana broń: (Do wyboru: Daleki, średni, krótki dystans. Czynnik ten wpływa na wasz początkowy sprzęt oraz umiejętności walki - Patrzcie mechanika walki.) Miejsce startu: (Do wyboru: Bagno, Kordon, Wysypisko) Powód przybycia do Zony: (krótka historia) Frakcja: (Do wyboru: Stalker, Bandyta, Najemnik, Wolność, Powinność, Łowca. Pamiętajcie o stosunkach między frakcjami) Zestaw bonusowy: (od 1 do 3) Zestaw Bonusowy można sobie wybrać tylko jeden – Jest to małe udogodnienie na początek. Ja wiem co to jest, lecz wy nie wiecie. Wolne miejsca: 0 Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Żebym miał jasność - biorę to to na górze, kopiuję tutaj uzupełnione i potem ty mówisz mi co, czego, gdzie i ile mam, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Dokładnie tak. Jeśli postać spełnia wymagania i nie jest "OP" wówczas ta karta pojawia się w temacie z mechaniką w dziale "Żywi". Z kolei w temacie z grą pojawia się spoiler dla danej postaci zawierający trzy podspoilery: Przygoda, Status i Sprzęt. I można zaczynać zabawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Zrozumiałem. Jako że moja wiedza oparta jest tylko o Cień Czarnobyla, może być khm...zabawnie. Imię/Ksywa: Aleksander "Trawa" Miedwierow Wiek: 39 Preferowana broń: Krótki Dystans Miejsce startu: Wysypisko Powód przybycia do Zony: Trawa to bananowiec - najemnik który nie patrzy komu służy. Pracował na różnych frontach, z różnymi ludźmi i w różnych miejscach. Jego specjalizacją był kamuflaż, infiltracja. Do Zony ściągnęła go chęć sprawdzenia na co go stać. Chciał ponownie poczuć(choćby ostatni raz) adrenalinę pola bitwy. Frakcja: Stalker Zestaw bonusowy: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Imię/Ksywa: Wania Limonka Wiek: 21 Preferowana broń: Średniodystansowa Miejsce startu: Kordon Powód przybycia do Zony: Wania przybył do Zony po tym, jak jego kolega chwalił się zarobionymi rublami po powrocie do Wielkiej Krainy. Nie widząc żadnego innego sposobu na zarobienie, wydał ostatnie pieniądze na broń i łapówkę dla wojskowych pilnujących Zonę. Frakcja: Stalker Zestaw bonusowy: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts