Kilrogg Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Chciałbym się przywitać moje imię to Kacper. Interesuję się uniwersum Warcrafta ,lubię też pograć lola ,a bronym jestem od roku . Więcej mi na razie nie przychodzi do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Księżniczka Luna czy Celestia - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Witaj! Powodzenia na forum. Przypuszczam, ze lubisz orków, czyli na forum jest już elfka, krasnolud i ork. Parę pytań: 1. Ulubiona rasa w W3 2. Stosunek do krasnoludów 3. Masz jakieś hobby? 4. Ulubiona postać z MLP:FiM 5. Lubisz Starcraft'a? Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Garin z Khazad_dum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 O, ja też lubię LoLa. Widzisz ile nas łączy? Co do ciebie. Miłej zabawy na forum. Mam nadzieję że zostaniesz dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Witaj na forum! Lubisz Ligę? Komu kibicujesz? Zapraszam na odpowiednie podforum, można tam poprowadzić ciekawe dyskusje . Na jakiej linii (lub jungli) czujesz się najbardziej komfortowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Witaj na forum i baw sie dobrze! :3 Czy lubisz Hehesze? ( ) Co sądzisz o Anime/Manga? Czy masz jakies rodzeństwo? (Moze zarazisz ich naszym forum? xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się