Ruhisu Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Zabrałem się ostatnio za sportretowanie całej trójki antagonistek z nadchodzącego Rainbow Rock. Zrobiłem już póki co full digital Adagio Dazzle i szkic Aria Blaze Całość zostanie opublikowana jako jeden duży collage. Tymczasem: Adagio Dazzle Aria Blaze - pomalowany szkic Sonata Dusk - w drodze Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Ruhisu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Wyglądają naprawdę bosko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 20, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2014 Dzięki Właśnie skończyłem Arię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Szkice wyglądają świetnie. Bardzo dobrze, że robisz sobie szkielet, od razu widać że wszystko jest anatomicznie. Końcowy efekt też zniewalający, podobają mi się cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2014 Szkice wyglądają świetnie. Bardzo dobrze, że robisz sobie szkielet, od razu widać że wszystko jest anatomicznie. Końcowy efekt też zniewalający, podobają mi się cienie. Dzięki Właśnie skończyłem całe trio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Wykonanie świetne, jednak kobiety w twoim wykonaniu są bardzo sztywne i nie delikatne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 ? Nic mi to nie mowi. Prosze abys zdefiniowala delikatne i sztywne bo pozy sa akurat dynamiczne a poprzez delikatnosc mozna rozumiec milion roznych rzeczy. To trio jest poniekąd antagonistkami wiec nie wyobrazam sobie ich jako delikatne kawaii dziewuszki poza Sonatą, ktora na moje jest najniewinniejsza z calej ekipy. Jak oceniasz to uzasadniaj prosze swoje wypowiedzi jesli chcesz cos autorowi przekazac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Są błędy, w dłoniach całych rąk rysujesz dość krótko tułów, być może to twój ideał, sama masa ciała dla wzroku jest ciężka ba4dzo chłopięca, inacsej mówiąc twoje postacie sa masywne, moze zacznij rysować mężczyzn. To moje uwagi względem błędów, ja też je robię i cały czas się uczę. Ostatnia postać o wiele lepiej wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się