napewnoniejaruzelski Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nie wiem czy to dobry dział, ale nic innego nie ma. Mam do sprzedania figurki Twilight, Rainbow i Rarity, nie zniszczone ani nic. 10zł za każdą, jakby ktoś brał kilka to można dogdać się na lepszą cenę. Do tego przesyłka pocztą polską, maks. 10zł, ale to do ustalenia przy dokładnej. Płatność najlepiej przelewem. Jakiekolwiek pytania proszę na priv. Link do komentarza
Anrizo Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nie lepiej wystawić na Allegro, OLX czy na innych stronach aukcyjnych? Według mnie tak łatwiej cokolwiek sprzedać. Może znajdzie się jakiś chętny na tej stronie, ale różnie bywa. Raz się znajdzie, raz nie. Link do komentarza
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 10zł za każdą, jakby ktoś brał kilka to można dogdać się na lepszą cenę. Do tego przesyłka pocztą polską, maks. 10zł, ale to do ustalenia przy dokładnej. 20 złoty za figurkę ? w sklepie mam za 6 Link do komentarza
Bester Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Istnieje już temat przeznaczony do umieszczania swoich ogłoszeń: http://mlppolska.pl/watek/8178-kucykowo-figurkowa-gie%C5%82da/ Zamykam. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts