Gość Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Achtung! Achtung! Hier Radio Berlin... Wiadomość dla i tak już zdziesiątkowanej armii graczy Battlefield 2. Wiadomość przesłana z rozkazu administracji Battlelog.co Jak niektórym wiadomo Gamespy przeszło na początku maja na emeryturę i przy okazji zamknęło serwery. Wiele starych gier straciło możliwość gry multiplayer... w tym Battlefield 2. Przy logowaniu wyświetla się błąd: There was a database error. Lista gier tu: http://www.modernwar.pl/gamespy-zamyka-serwery-battlefield-call-of-duty-arma-i-wiele-innych-bedzie-mialo-problem-stare-gry-bez-multi-3018.html Jeśli chcecie dalej grać BF2 multi, bo z botami jest nudno, istnieją dwa serwisy oferujące tę usługę. BF2Hub: https://www.bf2hub.com oraz BF2 Battlelog: http://www.battlelog.co Wpierw jednak trzeba obejrzeć instrukcję co trza zrobić: https://www.youtube.com/watch?v=Lu0-npI63YQ Jeżeli gościa nie możecie pojąć, wszystko opisane jest w opisie pod filmem, jednak jeśli macie jeszcze jakieś problemy, zajrzyjcie na forum drugiej z podanych stron. W moim przypadku zmodyfikowanie gry zajęło jakieś 3 godziny (z powodu masy błędów jakie popełniłem). Wątpie by ktoś w to jeszcze grał ale... Życzę powodzenia Revard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Oczywiście, muszę zrobić odkop tematu. Mam jedno pytanie... Ma ktoś jeszcze na swoim dysku Battlefield'a 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 BF w klimacie 3 wojny światowej? Zobaczymy już w 2018 roku, czy plotka się sprawdzi Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 Dnia 1.10.2017 o 15:45, BiP napisał: BF w klimacie 3 wojny światowej? Zobaczymy już w 2018 roku, czy plotka się sprawdzi Odkryj ukrytą treść Wolałbym powrót do drugiej. Ciągle jak nie współczesność i terroryści to s/f i terroryści. Ile można? Co gorsza ludzie nie są zachwyceni multi w nowym CoD (czarnoskóra nazistka, dodatki do broni... Jezu ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 4 godziny temu, Triste Cordis napisał: Wolałbym powrót do drugiej. Ciągle jak nie współczesność i terroryści to s/f i terroryści. Ile można? Co gorsza ludzie nie są zachwyceni multi w nowym CoD (czarnoskóra nazistka, dodatki do broni... Jezu ) Dlatego ja czekam na CoD podczas 2 wś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 17, 2017 Share Napisano Październik 17, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 8, 2018 Share Napisano Maj 8, 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 Jak coś, to dzisiaj ruszyła darmowa wersja próbna BFV 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 16 minut temu, BiP napisał: Jak coś, to dzisiaj ruszyła darmowa wersja próbna BFV Ooo! Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Dnia 5.09.2018 o 19:27, Grzegorz_Nikodem napisał: Ooo! Dzięki To jak tam, grasz już? Jak coś, to mogę dodać ciebie do znajomych i pogramy razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Pograłem trochę, ale niestety odrzuciłem już tę grę, ponieważ: a) mam za słabe wifi - dopóki podłączałem lan w innym pokoju, to dało radę grać, a nie zawsze mam możliwość... b) karta graficzna mi się gotowała c) zaraz się skończy otwarta beta, a w zasadzie nie jestem przekonany czy będę kupował tę grę Gram w inne gry, które lepiej mi chodzą i łatwiej mi się gra np. Quake Champions, który po ostatniej aktualizacji jest niesamowity Dużo trafień życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Thx, aczkolwiek szkoda, liczyłem na wspólne granie, ale dobrze że teraz odkryłeś, że gra ci słabo chodzi, zanim ją kupiłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 4 minuty temu, BiP napisał: Thx, aczkolwiek szkoda, liczyłem na wspólne granie, ale dobrze że teraz odkryłeś, że gra ci słabo chodzi, zanim ją kupiłeś... Właśnie dlatego tak bardzo sobie cenię otwarte bety! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2019 Share Napisano Lipiec 22, 2019 Siema wie ktoś jak się anuluje zadania w multi w BFV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się