Gość Luna12 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Zwrócił moją uwagę jej oryginalny wygląd i postanowiłam założyć temat poświęcony temu kucykowi ( mimo iż pewnie zostanie usunięty bo Pearly pojawiła się w zaledwie 3 odcinkach ) co o niej sądzicie ? według mnie jest urocza 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Hej nawet o niej nie wiedziałem, wygląd (jak pisałaś) jest naprawdę... oryginalny. Wyróżnia się z tłumu bardziej niż jakakolwiek z mane6, Pod względem wyglądu oczywiście. Przebija nawet niektóre OC. Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Jest super, ale nawet jej nie kojarzę... Możesz podać tytuły tych odcinków i czas w jakim się pojawia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ciekawe jak zdobyła znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luna12 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 tu jest kilka scen z odcinków http://my-little-pony-tales-around-you.wikia.com/wiki/Pearly_Whites/_Gallery niestety nie mogłam wstawić na forum bo są za małe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts