Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) UWAGA! Skracam datę oddawania prac. Termin: 19.10 23:39. Szczegóły - tutaj Witajcie. Lubicie pisać? Opowiadania to wasz chleb powszedni? W takim razie do roboty! Zasady są wyjątkowo proste. Wystarczy napisać krótki tekst. Temat - "Dzień z życia Vinyl i Octavii" Tekst może dotyczyć jednej lub obu klaczy. Oczywiście, nie ogranicza to, pojawienia się innych postaci. Chociażby waszych OC. Limit Słów - 1000 (przymknę oko do 300. Z doświadczenia wiem, że czasami brakuje tych 100 czy 200. Ale uwaga - 300 to 300! Przy większej ilości pojawi się ban) TAGi - Dowolne kombinacje, w dowolnej ilości oprócz: Gore, Violence, Grindmark, Clop. Edytowano Październik 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
Kacpi Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Wstawiam opowiadanie jako pierwszy https://docs.google.com/document/d/1hhTMgjaPQ9h2ETXBal-5h7jIMPqH8lc0CGxtMOtXnA8/edit Mam nadzieję, że razem ze swoim korektorem pozbyliśmy się błędów. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 (edytowany) Gdyby Dolar zobaczył ten tekst... No dobrze, nie o to chodziło. Jako jedyny uczestnik tej części otrzymujesz 3pkt. Reszta w podsumowaniu. Podeślij mi pełen adres. Nagrody, w postaci BB (jak już zostało wspomniane) otrzymasz po 10 listopada (brak gotówki :( ) PS. Słyszałeś kiedykolwiek, cokolwiek o akapitach? Edytowano Październik 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts