Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban za 3 zdania historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban bo lubię historię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo nie znam fanfika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo nie spytałeś świeżego, jak krótkie napisał opo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (10 stron haha! Zdecydowanie najkrótsze ... nie licząc nieukończonych, tam było z 7 stron.) Ban, ponieważ pisałem w ulubionym universum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban bo nic nie wspominałeś o tym ,że piszesz coś. ( Jakie uniwersum? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (Niespodzianka! Booom! Szakalaka! To na konkurs Dolara było. Universum z gry polskiej produkcji ... dla mnie jedna z najlepszych gier strategii czasu rzeczywistego. Choć ma też wady ... za to fabuła, akcja, bohaterowie ... to właśnie za to kocham Earth 2160. Można przeczytać i schejtować.) Ban ponieważ mało kto zna tę serię gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Niestety nie znam :I Jest może na ps4? Ban za to, że źle napisałeś ,,hejtować". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo ja znam tą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo temat o o grach w tamtą stronę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (Która nacja? Ja jestem tradycjonalistą. ED Forever. Skoro znasz, to kto powiedział to hasło?) (Oj tam, każdemu się może pomylić.) Ban, bo mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban bo nie lubię Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo nie możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) @Świeży rekrutBan, bo masz racje i jestem pod wrażeniem. @WildyRockBan, bo o gustach się nie dyskutuje. @PerszingBan, bo niezły avek. Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (Eee @Lucas ? O co chodzi? Aaa tak, bo to takie słabe opowiadanie ... czy o co Ci chodzi?) Ban, gdyż mogę @WildyRock. Mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, gdyż nie, świeży (; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) (@Świeży rekrut Czekam, aż ktoś napisze fanfik godny prześcignąć w długości Biblię ) Ban, bo coś się tutaj zepsuło. Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 @Lucas Ban bo lubię Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo kto jej nie lubi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 @PerszingBan, bo sądziłem wpierw o pegazie, nie alikornie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (Ale co ja mam z tym wspólnego? @Lucas nie bardzo rozumiem. Ale ku ścisłości, nie zamierzam przebijać Biblii pod względem długości.) (A dajmy na to, że ja za nią nie przepadam koleżanko.) Ban, gdyż koniec sporów ojczystych. Demokracja może być, ale po mojemu i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban za religijno - państwowe dyskusje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban gdyż ogłaszam koniec sporów religijnych w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) @WildyRockBan, bo Ameryka is AWESOME, a Polska is Flutter & shy @Świeży rekrutBan, bo nie zauważyłeś dat face(joke) Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Ban, bo Polska jest najlepsza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się