Simplistic Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ban bo to TY wyprałeś mój mundur przez co wygląda jak szmata #tenuczuć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ban bo obrażasz swój mundur mówiąc, że wygląda jak szmata. Mundur też człowiek, ma uczucia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ban bo nie rozumiesz tego uczuciu, jest też bardzo nieprzyjemny w dotyku a był taki mrraśny (i z futerkiem) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ban bo też mam mundur i staram się o niego dbać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Ban, bo duchy to pogaństwo. (Tak teraz w szkołach uczą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, gdyż jestem katolikiem, ale to nie ten dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo Terroryści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo życie jest niepoważne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo życie jest małą ściemniarą Czekaj co 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, gdyż patrząc w otchłań życia widzisz to, co na dnie zakryte jest. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo rozpoczęto karuzelę cytatów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, gdyż się zgadzam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo się ze mną zgadzasz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, gdyż nie wolno dzielić Polaków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, bo już zostaliśmy podzieleni na lepszy i gorszy sort 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, bo ja jestem chyba w tych gorszych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo my wszyscy jesteśmy gorszym sortem za jaranie się kedalskimi pucykami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban, gdyż te kuce nie sprawiają, abym czuł sie kedalski. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Ban bo... ja w sumie też nie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Ban, bo mi nic nie wychodzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Ban, bo na wczorajszej imprezie dopadł mnie zgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Ban za pijaństwo, które do złego prowadzi, a zło to też wojna, chcesz doprowadzić do wojny?????jedenjeden 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Ban, gdyż ja się też ostro nawaliłem, ale to 18 przyjaciela, bronego, była i mam już dość ... jak to można bez przerwy pić od 3 popołudniu do 2 rano? Cóż, najwyraźniej można. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Ban za to, że dawno nie było banów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Ban, bo trzeba banować! A dziś, ban 25% taniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się