Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo się zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) Ban, bo panowie macie rację. Edytowano Marzec 6, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo po weekendzie mam testy próbne. I ban, bo jak mama zobaczy winiki to mi łeb ukręci ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo współczuję bycie w tak ostrej sytuacji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo ja rówież mam zwalony poniedziałek. Ale współczuję również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 ban, bo dostałam 2 z matmy... pierwszą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo nie pierwsza i nie ostatnia. Więc nie ma się czym przejmować, bo później będzie tylko gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo nie polepszasz sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 ban, bo muszę pisać recenzje..... a tak mi się nie chce! Ale jak mus to mus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) Ban, bo równie dobrze mogę pisać recenzję gier na Steamie, ale mi to do życia nie potrzebne. Ban, bo szkoła to szkoła, tego nie zrozumiesz. Edytowano Marzec 6, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Ban, bo życia też trudno jest zrozumieć, jak animowania w Blenderze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo się przeziębiłam i mam wolne.A póżniej będzie tylko gorzej, bo lekcji nie mam jak przepisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo bycie chorym to nic fajnego, tylko nawalasz sobie zaległości, a później ciężko to nadrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 ban,bo pisze pisze szkolnego komputera hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo zjadłaś literkę "z" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 ban, bo się spieszyłam dlatego ją zjadłam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo smacznego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 ban, bo dzięki,a drugi ban,bo tej jesieni już wychodzi kolejny film equestria girls!! legends of everfree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Ban, bo Armia Klonów zgubi się w Everfree. Ban, bo muszę zresetować kompa, gdyż inaczej dźwięk się nie naprawi. Edytowano Marzec 7, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 ban, bo..... nie moge się doczekać filmu the legends of everfree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Ban, bo kurczaki pieczone. Aż tak się tym nie jaram. Prędzej czekam cierpliwie na premierę Sezonu 6, 26 marzec. Mimo wszystko cieszę się, że nie tylko ja jedyny czeka na coś ewentualnie. Edytowano Marzec 7, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) ban,bo też czekam na sezon 6 Edytowano Marzec 7, 2016 przez Dashidania 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo KTO NIE CZEKA 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo dajmy na to, ja nie czekam. Mam swoją robotę, a pooglądam kiedy indziej, z napisami bądź na lektorze, albo z dubbingiem. Fik mnie wzywa, woła z daleka, a ja czołgam się po polu zwanym życiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban za poetyckość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się