Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo raz - amper to jednostka pomiarowa natężenia, zwanego prądem. A, że masz podobny nick, to bardzo celne skojarzenie. Ban, bo ja nie mam marzeń, po prostu je realizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo zawsze jak @Ampere daje mi + dla reputacji to potem od razu @Świeży rekrut robi to samo, co wy jednym kontem jesteście!? @Ampere@Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) BAN BO ***** NIE! Nie jesteśmy jednym kontem. Ban, za to, że sądziłaś, że jednym kontem. (sorry za uniesienie, ciężki dzień.) Edytowano Marzec 9, 2016 przez Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 przepraszam, przecież wiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo za to mogę reputkę pyknąć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 no przepraszam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 2 godziny temu Świeży rekrut napisał: Sygnale nasz, któryś jest w obwodzie, świeć się żarówki twoje, przyjdź cewki twoje, bądź moc twoja jako prąd zmienny tak i prąd stały, źródła naszego zastępczego daj nam dzisiaj i odpuść nam nasz wskazy jako i my odpuszczamy naszym impedancjom i nie wiedź nas na magnetyczne sprzężenie ale nas zbaw od zwarcia Amper. Ban, bo.pobiłeś tym internet! Teraz będzie kaleką do końca abonamentu! XD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo 'oj, no weź nie przesadzaj.' Poza tym dostałem kiedyś od kolegi i ... poco ma się marnować. Hehe Spoko koleżanko, przebaczone. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo świetny wierszyk 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban za kościelność. Od dziś to Kościół Ampera. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo to kopściuł @Świeży rekrut świeżego rekruta,on to wymyślił 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ban, bo nie mieszam się w tego typu sprawy, a wierszyk dla beki był. Hehe. Zaznaczam, że dostałem od kolegi i zamulał mi telefon, więc nie jestem jego autorem, ale go tutaj wystawiłem pierwszy. Edytowano Marzec 9, 2016 przez Świeży rekrut 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban za nie pytanie o zgodę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo w tym kraju to wszystko kradną, a samochody to sprzedają na części i mówią, że z Ikei, tylko zmontować samodzielnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) ban bo koledzy obrzucają moją przyjaciółkę ostrymi,złamanymi kredkami, a ja nie wiem jak jej pomóc Edytowano Marzec 9, 2016 przez Dashidania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ban, bo chyba trafiła do stada ludzi z przedszkola. Edytowano Marzec 9, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) ban, bo pewnie tak Edytowano Marzec 9, 2016 przez Dashidania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo lepiej gdyby zgłosiła to wychowawcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban,bo zgłosiła i nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo jeszcze mogą pomóc rodzice, starsze rodzeństwo, w ostateczności musi poradzić z tym sama/z Tobą. Jak nie ma kto mi z tym pomóc to z reguły radziłem/radzę sobie tak: Plan#A- ignorancja- widząc, że ich wybryki nie przynoszą efektów, nudzą się i przestają. Plan#B- rozmowa - starać się przekonać ich do swoich racji, że popełniają błąd. Plan#C- bójka - tutaj najtrudniej oczekiwać rezultatów pozytywnych, częściej negatywnych. Dziewczynom nie polecam tej opcji. Szkoda byście na tym marnowały swoje siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo dzięki chyba plan A jest najlepszy, ale nie wiem czy przyjaciółka będzie chciała to zignorować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo najczęściej wypadało mi A. W ostateczności B. Honestly, nigdy nie miałem okazji się bić. XD Jak tak popatrzę na siebie, to nie moja branża. Od początku coś mnie sport nie interesował za bardzo. Musiało skądś odbić to swoją piętę. Zresztą preferuje pokojowe nastawienie, chociaż Hollywoodem nie pogardzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo miejmy nadzieję, że się tam u niej to ułoży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo dzięki, mnieteż dokuczają, dobrze,że przynajmniej raz we śnie go walnełam w twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się