Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban because "why not?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo dobra animacja, a mi nadal do takiej brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ban, bo wielbię tą muzykę wraz z animacją 2D. Wersja 3D to inna para kaloszy. Mimo wszystko i tak Ci brakuje. Mi też. X) Edytowano Marzec 9, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo ależ to pocieszające, że szkoda gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ban, bo brak słów. Jestę potworę... we własnym programie... Jak leci w tym jakże "okropnym" dniu? Edytowano Marzec 9, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo od chwili do chwili. Raz powrót do domu i wysłuchanie tego, że znowu się nie uczę i tak dalej, później, że mam się uczyć i tak w koło Macieju. To mnie dobija, a jutro na 5 wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo współczuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo bywało gorzej, ale dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ban, bo człowiek uczy się całe życie, lecz szkoła przymusza nas do porannej ślepoty. Smutne, ale prawdziwe. Nawet kawy pić nie warto. Co z tego, że posiadasz leki co uzupełniają utracony przedtem magnez, skoro jest on sztuczny, co przyczynia się do jego mniejszego przyswajania przez organizm. Natura czyni cuda. Też mi się nie chce, jednak jestem zmuszony wstawać równo wcześnie co Świeży. Edytowano Marzec 9, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo w pierwszej średniej wstawałem o piątej trzy razy w tygodniu. Mimo wszystko cieszę się, że poniekąd mamy ten sam ból czterech liter, tym bardziej, że człowiek się nie wyśpi i przepada na cały dzień. Kawa na rano mi nie służy, jak dla mnie herbata lepsza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 ban, bo ja nie moge pić kawy... nie przez wiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Ban, bo ktoś tu leci po reputacjach. Ban, bo stałem się Iluminatii. Edytowano Marzec 10, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo nie przesadzaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 ban, bo...nie wiem gdzie znajdę " ratując Szymona" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban bo mame długo coś nie wraca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban bo nie na tym ta zabawa miała polegać. Zalecam tu zebranym przeczytać pierwszy post, bo jak tak dalej pójdzie to admine się przyczepi i temat do kosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo życie jest złe i to dopada mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo zabawa zrobiła się nudna dawno temu i ludziska zaczęli rozmawiać między sobą za pomocą banów. Poza tym rozmawiam z Świeżym głównie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo... bo... bo jest po 20, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo mi się nie śpieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ban, bo ja jestem za to szybki w pewnych sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, bo szybki gil! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, bo nie wiem o co chodzi. I ban za to, że słowo "bo" mi się wyświetla błędnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, gdyż nie może być inaczej, aniżeli używać słowa 'bo'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, ponieważ zaczynam pisać głupoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się