Ylthin Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Tak. Biorę requesty. Sama w to nie wierzę, ale najwyraźniej tak jest. Chętnym osobom narysuję coś, co nazywam bubble-head lub bąbelkiem - kuca z karykaturalnie wielkim łebkiem i oczami, za to z mikroskopijną mordką. Przykłady bąbelków:#1#2 ...a w kolejce do wrzucenia czeka kilka innych. Mogę narysować ołówkiem lub długopisem, pokolorowany lub nie, na papierze lub w formie wektora, postać kanoniczną lub wasze OC - wszystko za darmo. Stawiam tylko jeden warunek - gotowej grafiki nie można wykorzystywać do celów komercyjnych (a więc do tworzenia np. przypinek czy innych gadżetów na sprzedaż; można za to wykonać np. prezent dla znajomego lub mały brzdynks na własny użytek). Lista chętnych: Timber Nogalik miskof (UPDATE: mam już szkic) Uszatka mariusz391 Yax Dark Edytowano Październik 2, 2014 przez Wilczyca Ylthin 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Super! Narysujesz mi moją ockę? Za chwilę podam ci zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Jeśli chcesz to narysuj dla mnie Chrysalis w dowolnym stylu, z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Hmm... To może tak Scoot ze sztucznymi wąsami? Miło by było i przydałoby się pewnie też. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 @Timber - rysunek niczego sobie, ale troszkę niewyraźny. Przydałyby się kolory, bo mam problem z rozróżnieniem elementów (przynajmniej na telefonie). @reszta - zapisane, zapamiętane, dziś zacznę pracować nad szkicami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Kolorowy obrazek? Już się robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 To ja poproszę tę oto klaczkę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 To i ja poproszę o rysunek, jeśli można Prosiłbym o narysowanie mojego OC-eka http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png najlepiej pokolorowanego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Poproszę o jej wielką główkę :3 http://mlppolska.pl/watek/7996-sweetie-plant/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się