Ylthin Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Jak w temacie. Wersja mobilna całkowicie się wysypała, strona wczytuje się jako "goły" tekst. Opera Mobile 12.10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Być może jest to jakiś problem z cache'owaniem strony. Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki lub zamień https na http w adresie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) A mnie się pojawia komunikat, że muszę zainstalować jakiś program, który na ironię nie odpowiada mojemu systemowi na telefonie i forum nie nadaje się do użytku całkowicie. Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki Mi to absolutnie nic nie pomogło Edytowano Październik 9, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Dziwne, mnie działa poprawnie. Parę dni temu raz mi wyskoczył wspomniany tekst, lecz po godzinie wszystko było ok. Przeglądarka Chrome. Może spróbuj zainstalować na moment inną przeglądarkę lub użyć wbudowanej i sprawdź czy tak samo wykrzaczy się strona. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 A mnie się pojawia komunikat, że muszę zainstalować jakiś program, który na ironię nie odpowiada mojemu systemowi na telefonie i forum nie nadaje się do użytku całkowicie Pewnie chodzi o Taptalk - jest to tylko propozycja instalacji, więc możesz śmiało pominąć tę stronę i zaznaczyć, by nie wyświetlała się wiecej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Zrobilem to, ale nadal jest blad i forum pozbawione jest grafiki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Wersja mobilna nie posiada żadnych grafik w stylu Also, u mnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Strona mobilna ma pewien rodzaj formatowania. Nie wiem, czy są to grafiki, czy jest to w jakiś sposób zapisane w kodzie strony, nie jestem webdesignerem.Also, strona wróciła do normy. Możliwe, że po prostu szwankował mi internet i nie doczytywało się do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Moze ktos sprawdzic, czy na telefnie dziala SB i czy sa widoczne awatary? U mnie niestety niedziala nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 O dziwo, 50% szybciej się ładuje niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Rozwiązałem już problem niedziałającymi stylami - owszem, trzeba było wyczyścić cache, ale forum Co do avatarów - zrobiłem wszystko co w mojej mocy, żeby strona działała dobrze poprzez protokół HTTPS - w tym, żeby ładowało avatary przez ten protokół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts