timber Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Zamyśliłam się. Powrót do domu, pochwalenie się, spakowanie, wypłata... -Nie. Nie mam nic do roboty, możemy iść. - Uśmiechnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Dante wyszedł, odebrał pieniądze u mogli iść. Gdy szli Dante zapytał dziewczynę.- Jaki pokemon ci się podoba?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Zaśmiałam się. -Mi? Zdecydowanie Lapras. Zawsze marzyłam by mieć jednego z nich. Są takie majestatyczne i dumne, a z drugiej strony lojalne i ufne. A tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 - Charmander. Uwielbiam ogień.- powiedział wyciągając zapalniczkę z której buchnął wielki płimień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Dziewczyna zaśmiała się, -Widocznie mamy inne poglądy, ja wolę wodę, ty ogień. - Odparłam, poczym pochyliłam się nad niewielkim krzaczkiem na którym wylegiwał się Weedle. - Masz swoje pokeballe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Październik 20, 2014 Autor Share Napisano Październik 20, 2014 ( Ludzie tu są zapisy gra w innym temacie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 To niech będzie że to już było q tym drugim temacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts