Nostradamus Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Witam wszystkich. Nigdy bym nie pomyślał, że znajdę się w takim miejscu, gdyby nie moi uczniowie. Akurat mieliśmy wolną lekcję, więc porozmawialiśmy trochę i wtedy zaczął się temat kucyków. Na początku sceptycznie do tego podszedłem, ale w końcu dałem się namówić na obejrzenie kilku odcinków. Obejrzałem już połowę pierwszego sezonu i nie mam zamiaru na tym zaprzestać. Póki co moja żona nic nie wie. Mam nadzieję na mile spędzony czas z Wami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Witaj na forum. Mam nadzieję, że miło tu spędzisz czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Dobry panu! czego pan uczy? jakiego kucyka lubisz najbardziej? należysz do fandomu furry ? lubisz smoki, szopy pracze, wilki? miłych dni na forum prze pana! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Witaj! A to ci historia! Młodzieży namówiła nauczyciela na kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 (edytowany) Nostradamusię,przepowiedz kim będę w przyszłości, proszę. P.S. Baw się dobrze na forum Edytowano Październik 12, 2014 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 (edytowany) Jej nowy użytkownik I życze miłego pobytu.. panie nauczycielu Edytowano Październik 12, 2014 przez TheEpicLukas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Mam nadzieję, że nikt nie zniechęcił do forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 (edytowany) Dzień dobry! Ma pan ocenione sprawdziany? A nie chwila... To nie to W jakiej szkole pan uczy? (podstawówka/gimnazjum/liceum) Edytowano Październik 17, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się