Rapid Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 No właśnie czy Maus poradzi sobie z takimi czołgami jak Tiger,IS-4,T-55,Panther,przecież ten kolos jest czołgiem zupełnie innego typu podwozie rozwalą mu zaraz,również otoczenie tego czołgu nie będzie żadnym wyzwaniem,no ale w wocie mausem da się jezdzić tyle że nie ma tam samolotów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Zgłosiłem podanie do Dywizjonu ;D FlyingBrony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 Zgłosiłem podanie do Dywizjonu ;D FlyingBrony Zaakceptowane ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Luty 20, 2015 Autor Share Napisano Luty 20, 2015 Chciałbym dodać że pojawi się również : FW 200 Concordia,t28e,t54 1949,Ił 2 1941, Tiger aufst E, M26E1 PershingChciałbym dodać że pojawi się również : FW 200 Condor ,t28e,t54 1949,Ił 2 1941, Tiger aufst E, M26E1 PershingChciałbym dodać że pojawi się również : FW 200 Condor ,t28e,t54 1949,Ił 2 1941, Tiger aufst E, M26E1 Pershing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Już się pojawiły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Najpierw trzeba założyć dywizjon(ale pomysł na malowanie dobry) Armia Berlinga tfu... to już bym wolał jeździć pod znakiem Panzer Lehr XD nie no... żart. Boli Orzeł bez korony i tyle... Btw, zgłaszam Się. NightmareVortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Pozwolę sobie odkopać temacik, o ile ktoś odpowie Kilka dni temu zarejestrowałem się w WT (ostatni raz grałem w grudniu ub. roku), rozwijam drzewka niemieckie i brytyjskie. Ktoś coś wspólna gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcarion Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Ja czasami mógłbym pograć w WT, ale ja tylko grałem samolotami i moja gra jest tylko dodana do biblioteki steam. PS. Kuracyja ty mnie już w znajomych masz jako "Princess Luna" i w TwiGaming. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 2 minuty temu Alcarion napisał: Ja czasami mógłbym pograć w WT, ale ja tylko grałem samolotami i moja gra jest tylko dodana do biblioteki steam. Gra się nie kontem Steam, a kontem WarThunder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcarion Napisano Listopad 17, 2015 Share Napisano Listopad 17, 2015 Tak? Ja grałem zanim gra była na steam więc nie wiedziałem. Dobra więc muszę zaktualizować grę i podam ci mój nick na WT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 18, 2015 Share Napisano Listopad 18, 2015 17 godzin temu Alcarion napisał: Tak? Ja grałem zanim gra była na steam więc nie wiedziałem. Dobra więc muszę zaktualizować grę i podam ci mój nick na WT Jest opcja "importuj znajomych ze Steam" w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Ten dywizjon jest wciąż aktywny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 A ostatnio dodali czołgi z kraju w którym mówią:......BANZAIIII!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Chi-Ha z trollem to totalna porażka; świeć Panie nad duszą głupców co to kupili 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Październik 5, 2017 Share Napisano Październik 5, 2017 Z tych Japońskich pojazdów nieźle wypada...Na-To (jak się ukryje rzecz jasna), taki transporter ze sporym działem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się