Long Trailer Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Chciałbym zacząć dyskusję na temat rzeczy przedstawionych w tytule. Np.Kokotris,Starswirl Brodaty czy Windigo Są to dla mnie bardzo interesujące postacie. Link do komentarza
Littlepip Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Chciałbym zacząć dyskusję na temat rzeczy przedstawionych w tytule. Np.Kokotris,Starswirl Brodaty czy Windigo Są to dla mnie bardzo interesujące postacie. Na czym ta dyskusja miałaby dokładnie polegać? Link do komentarza
Long Trailer Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 Np.spekulacje na temat kim dokładniej był Starswirl Brodaty Link do komentarza
Littlepip Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Wiemy, że był jednorożecem. Żył jakiś czas przed Celestią i Luną, prawdopodobnie w okresie powstania Equestrii. Link do komentarza
Long Trailer Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 I miał niesamowite zdolności magiczne Link do komentarza
Cahan Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Super. Twi też ma [jak na swoje czasy]. Rarcia też jest utalentowana. Po prostu Star Swirl nie robił nic innego przez całe życie, a że był też silny i utalentowany, to na starość stał się OP. Taki wielki naukowiec i tyle. Co tu więcej o nim mówić? Link do komentarza
PanTobiPL Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Jak dla mnie był zwykłym kucem... jak wszystkie inne... a jego legenda o wielkiej mocy pewnie jest przesadzona przez brak wiedzy i zrozumienia... gdyby SERIO był taki silny że warto go podziwiać... to powinien zostawić po sobie jakiś ślad... widoczny gołym okiem... i powinien być rozpoznawany... w inny sposób niż "dziadek" jak dla mnie zwykły kucyk który miał pseudo wielką moc... jak TheKajtek ( nie znasz... mój znajomy... ja znam ) Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Zgadzam się z poprzednikami. Starswirl jak na razie nie ukazał się w żadnym doniosłym wydarzeniu. W zasadzie Twillight zrobiła więcej niż on. Chyba, że o czymś zapomniałam, ale to i tak byłoby mało. W zasadzie jedyny moment jaki pamiętam, w którym Starswirl zrobił coś ważnego, co mogłoby ocalić Equestrię, pojawił się nie w serialu, a w EqG. Mówię o tym co przeczytała Twillight, czyli, że wygnał syreny. Link do komentarza
Dark Feather Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Znacie jakieś dobre fiki o starswirlu? Link do komentarza
Cahan Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Zapytaj w dziale "Szukam fika - temat zbiorczy" czy jakoś tak. Jest w dziale opowiadań. Link do komentarza
Bester Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts