Phinbella Flynn Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Cześć! Jestem Apple Bloom! Jestem jedną z najmłodszych klaczek w rodzinie Apple i oczywiście mojej najlepszej siostry na świecie Applejack. Na każde pytanie odpowiem. Nawet na to najtrudniejsze. Więc nie krępuj się i pisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Na każde pytanie? Ciekawe... A więc: Budyń czy Kisiel? Co sądzisz o księżniczkach? Co sądzisz o przyjaciółkach swojej siostry? Co sądzisz o babci Smith? Skąd się biorą źrebaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Jak wyobrażasz sobie swój znaczek? Hobby? Co stało się z twoimi rodzicami? Czy Big Mac jest rozmowny? Ile masz swoich kokardek? Edytowano Listopad 13, 2014 przez Phinbella Flynn 5 pytań maks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) 1. Którą z przyjaciółek swojej siostry lubisz najbardziej? 2. Gdzie chciałabyś kiedyś mieszkać? 3. lubisz Spike'a? 4. Co się z tobą działo, gdy zaatakował Discord? 5. Jak podoba ci się nauka w szkole? Edytowano Listopad 13, 2014 przez Phinbella Flynn 5 pytań maks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Wiesz co Triste Cordis? Może i jesteś prawie tak stary, jak moja babcia, ale zaczynam cię lubić! Dzięki tobie, znowu mogę czekać na pytania! Od tego tu jestem. I jeszcze jedno. Słowo "opiekun" lub jak kto woli "Avatar" do czegoś zobowiązuje. Aha, wystarczy samo "Triste". No dobrze, wracajmy do twoich odpowiedzi. To jak, idziemy? Ano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 (edytowany) Witaj, droga Applebloom 1.Czy od zawsze Diamond Tiara i Silver Spoon są takie wredne, czy naraziłaś im się czymś kiedyś?2.Czy znasz coś takiego, jak człowiek?3.Jakie masz oceny w szkole?4.Skąd masz tą śliczną kokardkę?5.Mogę Cię przytulić?6.Czasami jesteś tak biedna, że aż urocza Mimo wszystko bardzo proszę, nie smuć się i nie daj się prowokować wszelkim przeciwnościom. Będzie dobrze, zwój znaczek będzie super, masz fajne kumpele, na które zawsze możesz liczyć 7.Wiesz, że jesteś moją ulubienicą ze Znaczkowej Ligi?8.Jak podobasz się sobie z głosem Joanny Pach-Żbikowskiej? Edytowano Wrzesień 10, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts