Alciapl v2 Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Cześć. Szukałam kiedyś fajnych gier o koniach, aż w końcu trafiłam na grę Howrse. Gra jest wciągająca i trudno się od niej oderwać. Mimo tego po jakimś czasie mi się znudziła. Ostatnio do niej wróciłam i mam pytanie do was. Gracie w tą grę? Jeżeli tak to jak długo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Ja grałem bardzo dawno temu w Howrse( pod nickiem Prowodyr), ale zrezygnowałem, ponieważ jest to zwykły wyciągacz kasy( jak np. Ogame czy Travian). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 26, 2014 Autor Share Napisano Październik 26, 2014 Ja grałem bardzo dawno temu w Howrse( pod nickiem Prowodyr), ale zrezygnowałem, ponieważ jest to zwykły wyciągacz kasy( jak np. Ogame czy Travian). Osobiście nie wydałam ani grosza na tą grę i nie zamierzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 To w późniejszym stadium gry będziesz miał z tym problem. Gra ogólnie spoko, ale miałem przez pewien okres czasu bana, bo "oszukiwałem system" a tak naprawde bo nie kupiłem sobie kuponów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Mam konto (martosia2004), ale korzystam raz na ruski rok ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Tez mam konto (Yamishi), ale grywam tylko sporadycznie. Howrse jest w istocie bardzo przyjemną grą przeglądarkową, ale cierpi na syndrom "free-to-play but pay-to-win". Na moim obecnym poziomie osiągnięcie czegokolwiek wymaga kupienia kuponu od czasu do czasu, albo siedzenia 24/h i posiadania 600 koni by móc grać bez kuponów. Fakt, że Owlient ma w duszy opinie graczy nie poprawia sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 miał Miała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Sorry, na telefonie siedzę( coś mi szwankuje z komputerem) i mam jakby odchudzoną wersję. Jeszcze raz przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Ostatnio wróciłam do gry. To znaczy grałam sobie tak lekko od dłuższego czasu, ale teraz wzięłam się na poważnie. Zdobyłam upragnioną Mróz i Konto Pegaza. Mam zamiar hodować konie do rozet i GP. Ktoś z was gra w to nadal? Chętnie bym się wymieniła radami i spostrzeżeniami bo niestety na forum gry nie da się swobodnie porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts