Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Witam wszystkich! Jak wiecie, jestem nowym opiekunem Kącika Muzycznego, dlatego już na początek chcę pokazać się z jak najlepszej strony c: Tak, tak. A teraz do rzeczy, Szeregowa. No już... Otóż sprawa jest bardzo prosta~ Każdy z nas ma w domu jakąś muzyczną kolekcję, prawda? Płyty winylowe i te CD, kasety, i inne takie. Pochwalcie się! Możecie wymieniać lub wstawiać tu zdjęcia (byle w spoilery). c: Pozwólcie, że zacznę. Otóż to co posiadam: * Dwie płyty Michaela Jacksona - Bad, King of Pop * Płyta Imagine Dragons - Night Visions * Płyta Bridgit Mendler - Hurricane *Pyta Barbry Straisent - A Christmas Album * Kilka winyli Beatles'ów, które należą do mojej mamy * Oraz cała sterta płyt z muzyką klasyczną od Bacha, przez Beetovena i Chopina do Debussiego i Handela I to chyba tyle z tego co pamiętam~ Wasza kolej! Czas się pochwalić! I pospieszcie się bo czasu uciekaaa~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Dużo płyt ze zbiorów rodziców, trochę płyt zgranych na cd, mp3 (niektóre płyty ciężko zdobyć, a czasem nie warto kupować tylko dla 1, 2 piosenek) a flaców nie mam, bo nie posiadam odtwarzacza strumieniowego. ~25 winyli w bardzo dobrym stanie, które leżą w drugim domu, bo nie ma już gramofonu, a nawet jeśli to wzmacniacz i tak nie ma wejścia gramofonowego. Z winyli są np. Exodus, Led Zeppelin i różne składanki, a z płyt Serge Gainsbourg, Miles Davis, Marcus Miller, King Crimson, U2... http://i61.tinypic.com/e9el1u.jpg http://i60.tinypic.com/25f0imq.jpg Edytowano Listopad 21, 2014 przez Raoul Duke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Oj... trochę tego jest. ASOT 550 - 5CD ASOT - 600 5CD Armin van Buuren - Mirage Armin van Buuren - Mirage Remixes Blank & Jones - The Mix 3 Blank & Jones - The Logic of Presure (przejście na inny styl, śmierć prawdziwego B&J ) P.O.D. - Youth of a Nation (singiel, dostałem gratis przy większym zamówieniu) Emilia - Big Big World (singiel) Lindsey Stirling - patrz artystka Kombi - koncert na żywo CD/DVD Tiesto - Magikal Journey Blank & Jones - The Hardest Heart (singiel) Armada Trance - składanka DJ Shah - Songbook Armin van Buuren - A state of trance 2005 - 2CD Robert Miles - One & One (singiel 1996 rok!) Robert Miles - Children (singiel 1996r) United DJs for Central America - Too much rain (singiel, 1998r - PEREŁKA, oczko w głowie) Armin van Buuren - 76 Markus Shulz - Prague 11 Paul van Dyk - The Best Of Tiesto - Club Life Blank & Jones - Nightclubbing Tiesto - Elements of Life Remixed Tiesto - Kaleidoskope Remixed + ponad 100 CD z setami (dlaczego ich nie wydają oficjalnie ) Koncerty DVD Łzy - 1996 - 2006 Sensation White 2010 - Celebrate Life Tiesto - In Concert. Amsterdam 2004 Armin Only 2006 - Ahoy! Armin Only 2008 - Imagine Tiesto - Copenhagen 2DVD (4h muzyki!) Metallica - S&M Scooter - Excess all areas Sensation White - Wicked Wonderland Kilkanaście płyt w szafie, na półce zabrakło miejsca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 (edytowany) moja kolekcja jest raczej skormnna ale, i tak się nią pochwalę CD oryginały Sabaton - Coat of Arms Metalica - Master of Puppets Pain - Cynic Paradise Fryderyk Chopin - Polonezy Fryderyk Chopin - Mazurki 2 Części składanki muzyki klasycznej Składanka Ludwika Van Beethovena CD przegrane od przyjaciela Rush - Moving Pictures Metalica - Kill em all Kasety Smerfne hity (1,2,3, 5 i Zima) Eminem - The Eminem Show Golec uOrkiestra - Golec uOrkiestra 2 Płyty nagrane na własny użytek Ascetocholix - Apogeum Sido - Maske Liber - Bógmacher Tata Modern Talkiing (składanki i przegnane kasety) Bayer full - Bayer Full Gregorians Składanka Disco polo "Biały miś" Siostra Linking Park - Meteora Coma - Wyjście z Mroku Green Day Americnan Idiot Sum 41 ( jedna płyta niestety nie pamiętam tytułu) Simple Plan (jak wyżej) Ich Troje - po piąte a niech gadają (Sam jej kupiłem na urodziny bo wtedy miała na nich fazę) Lzy - "Historie których nie było" a Tak ogólnie to wszytkie płyrt Jamala i 1 płyty Sean Paula i a poz tym co wymirnilem sporo wiąznek i albuów zgranych z radia (głownie należą do Taty) Edytowano Listopad 6, 2014 przez Schizo Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts