Cassidy Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Nie zastanawialiście się kiedyś może nad tym... ,,Jak wyglądają znaczki Wonderbolts" ? Jednak to w tym temacie pomówimy tylko o niesamowitym talencie Fleetfoot. Jako jeden z członków ekipy lata wszędzie w tym cudownym wdzianku, ale kiedy się ujawniła... Można było spokojnie zobaczyć to ~ Tylko co ten znaczek właściwie może oznaczać? Jak udało jej się go zdobyć? ^^ A może sami wymyślicie i napiszecie historię znaczka? O tym możecie spokojnie podyskutować w tym temacie! Edytowano Listopad 9, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 To jest odcisk podkowy z czymś w rodzaju... ognia. Więc moja teoria jest taka, że może zdobyła go na jakichś zawodach, przypieczętowując swoją szybkość? Co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 To jest odcisk podkowy z czymś w rodzaju... ognia. Więc moja teoria jest taka, że może zdobyła go na jakichś zawodach, przypieczętowując swoją szybkość? Co o tym sądzicie? Hm... faktycznie ciekawa teoria ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Ja to widzę tak: kuce w czasie sztafety przekazują sobie podkowę, więc może zdobyła swój CM wygrywając sztafetę. To żółte pod podkową to pewnie ciąg powietrza, wywołany dużą prędkością. Podsumowując Fleetfoot mogła zdobyć swój CM, gdy z ogromną prędkością udało się jej wygrać sztafetę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts