Cassidy Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 (edited) Nie zastanawialiście się kiedyś może nad tym... ,,Jak wyglądają znaczki Wonderbolts" ? Jednak to w tym temacie pomówimy tylko o niesamowitym talencie Fleetfoot. Jako jeden z członków ekipy lata wszędzie w tym cudownym wdzianku, ale kiedy się ujawniła... Można było spokojnie zobaczyć to ~ Tylko co ten znaczek właściwie może oznaczać? Jak udało jej się go zdobyć? ^^ A może sami wymyślicie i napiszecie historię znaczka? O tym możecie spokojnie podyskutować w tym temacie! Edited November 9, 2014 by Cassidy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shine Star Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 To jest odcisk podkowy z czymś w rodzaju... ognia. Więc moja teoria jest taka, że może zdobyła go na jakichś zawodach, przypieczętowując swoją szybkość? Co o tym sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 To jest odcisk podkowy z czymś w rodzaju... ognia. Więc moja teoria jest taka, że może zdobyła go na jakichś zawodach, przypieczętowując swoją szybkość? Co o tym sądzicie? Hm... faktycznie ciekawa teoria ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gray Picture Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Ja to widzę tak: kuce w czasie sztafety przekazują sobie podkowę, więc może zdobyła swój CM wygrywając sztafetę. To żółte pod podkową to pewnie ciąg powietrza, wywołany dużą prędkością. Podsumowując Fleetfoot mogła zdobyć swój CM, gdy z ogromną prędkością udało się jej wygrać sztafetę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts