crafcik12 Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jeśli chodzi o twoje rysunki to muszę powiedzieć ŁAŁ, wiedziałem że rysujesz ale nigdy się nie chwaliłaś tak świetnymi pracami choć część i tak przemyciłaś, ale czemu nie resztę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 Jeżeli jako request wystarczyłby wam najzwyklejszy szkic na kartce, taki jak np. ten z Enn, to nie ma problemu, i tak się dostatecznie nudzę na wykładach XD Tylko podeślijcie mi szczegóły, takie jak co byście chciały, na PW. Crafciku mój kochany, przecież dawałam na naszym czacie link do mojego drugiego deviantarta z innymi, niekucykowymi prackami D: Może Cię nie było akurat... :c Ostatnio jak wchodziłam, to nikogo nie było, więc nowości żadnych nie wrzucałam. Proszę państwa, kolejny bazgroł, takie doprecyzowanie wymyślonej (aczkolwiek mało oryginalnej) rasy. Oczywiście, to tylko szkicowate coś, wątpię, żeby pojawiło się tu cokolwiek poważniejszego w najbliższym czasie. Narysowane jak byłam u rodziców na kawie, oczywiście, jak zawsze, od razu długopisem XD Artykuły w tej gazecie są tak daremne i denne, że nie żal mi było rwać kartki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Dinozauro-jeleń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 Na początku miała być wariacja na temat Kirina, ewentualnie chińskiego smoka, ale koniec końców jest to coś w rodzaju przesłodzonego i sprowadzonego do "bajkowej" formy tego: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Woah... Śliczny Kirim. Podoba mi się bardziej niż twoja rasa rysowana na gazecie, może ze względu na to, że zazdroszczę tym, którzy potrafią rysować bardziej realistycznie niż komiksowo. No ale cóż... Podziwiam twoją pracę, zarówno pod względem kucyków, jak i stworów, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Dziękuję n___n Jeśli chodzi o realizm, o nigdy nie byłam w nim dobra (ale też mało ćwiczę, więc... wiadomo, samo nie przyjdzie), a ta praca ołówkowa to takie coś pomiędzy realizmem, a moim stylem. Zawsze lepiej się czułam w typowo "kreskówkowych" postaciach. Całe to gadanie o ołówku przypomniało mi o starszej pracy wykonanej tymże medium. Na rysunku moje postacie z pisanego przeze mnie opowiadania (z którego nie jestem dumna i które chwilowo tkwi w zawieszeniu, bo aż boję się otworzyć plik z tekstem, tyle błędów fabularnych popełniłam i w kreacji postaci i... ach, nieważne). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Widać że praca starsza, ale też ma jakiś specyficzny urok. Uszy stwora po lewej (zakładam że to samica) były specjalnie takie wielkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 5, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2014 Tak, mam bzika na punkcie wielkich uszu n__n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 A to wszystko fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Naprawdę świetnie rysujesz, narysowałabyś moje OC humanizacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Aww, dziękuję za ciepłe słowa! W najbliższym czasie nie będę w stanie przyjąć żadnych zleceń, bo już mam zobowiązania, z których chcę się wywiązać najpierw :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Żyję :| W sumie przez ostatnie dni non stop nie miałam prądu (a jak nie prądu, to siadała faza, do której jestem podłączona), albo spałam w potwornych porach, bo zaburzyłam sobie rytm snu że hej (budzić się o 14.00... czemu nie?). Ale w sumie mogę się pochwalić nową pracą :3 Zajęła mi 8h (ciągiem), format A3. Nauczyłam się też robić bransoletki z gumek i, korzystając z okazji, uplotłam kilka inspirowanych MLP - jedną w barwach Rarity, a drugą w barwach Luny (z wplecionymi koralikami). Zrobiłam też jedną w kolorach Milky Mane. Jutro wrzucę, jak zrobię zdjęcia :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem prac Sam próbuję coś bazgrać ale... na chwilę obecną nie ma się czym chwalić . Kontynuuj rysowanie bo naprawdę Twoje prace cieszą oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się