Velvie Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Zdecydowałam się zaprosić wszystkie moje przyjaciółki, Spike'a i Wonderboltsów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Mam nadzieję, że Wonderbolts przyjmą zaproszenie. Mogą nie mieć czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Mam nadzieję, że ja w przyszłości będę jednak miała chwile dla przyjaciółek. Inaczej nie nazywam się Rainbow Dash! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Podeszłam do Spitfire i Soarina. Na mojej twarzy wykwitł pewny siebie uśmiech, chociaż możliwe, że trochę się stresował. Troszkę. Ledwo co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 - Chcę być z wami Wonderbolds. - powiedziała Raindbow. Raindbow Dash nie wybuchnęła radością, ale stwierdziła, że będzie powoli kończyć z przyjaciółkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Obserwowałam jak Spitfire i Soarin zerkają na siebie i porozumiewawczo uśmiechają. Przeczuwałam, że może się zgodzą. Zrobiłam aż tak piorunujące wrażenie? No ba! Pewnie, że zrobiłam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Zapytałam, czy nie mieli by ochoty przyłączyć się do dzisiejsze imprezki. Niestety Spitfire odpowiedziała, że dziś nie mogą, gdyż jutro z rana będą ćwiczyć nowy układ, i każdy musi być w 100% formie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Jako, że przyjęli mnie do swojej drużyny i skakałam z radości, to uznałam, że również muszę trenować. Zaproponowałam więc, że poćwiczę z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Najgorsze w tej sytuacji było to, że musiałam jakoś wyperswadować Pinkie odwołanie imprezki. Ona tak się na nią nakręciła, a jak Pinki Pie czegoś chce, to nie ma przebacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Na szczęście jakoś ją przekonałam żeby nie robiła tej imprezy. Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie wspaniały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts