Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Raczej nie, ale specjalnie dla Ciebie wrzucam na inny hosting Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dziękuje Bo tam mi pisało że muszę się zalogować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Proszę moja droga. (Trixie jak widać nie jest taka zła) http://www.speedyshare.com/dX6N9/.minecraft.rar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jeszcze jedno a to nie trzeba było przypadkiem usuwać META INF a nie .minecraft? No jednak nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Nie, gdyż to jest cały folder z minecrafta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ok ściągnęło mi się i co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dajesz urochum. (pasek start i tam powinno gdzieś być) Wpisujesz tam: %appdata% Usuwasz folder .minecraft (możesz skopiować sobie jako kopie zapasową) Wklejasz to co pobrałaś. Włączasz normalnie minecrafta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 A mam go rozpakowywać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Tak, tak, tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ok więc próbuje .. raz kozie śmierć Brakuje 2 modów IC2 :( Prosze prosze MC upader (czy jak mu tam było ) się mi włączył tyle że nie ma wyznaczonego serwera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Czekaj, wyśle Ci jeszcze jeden, tym razem mój folder. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Podziękował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Robiem, co mogem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 mam pomysł jakie jest Add serwera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1248x Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ja mam pytanie, czemu ukradło mi ze wczoraj całą skrzynkę z diaxami i mnóstwem surowców i czemu mój domek wrócił do stanu początkowego jak go rozmontowywałem wczoraj. W ogóle nie mam też cuba znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Bo skoro mod loader mi się włączył to może wystarczy tylko wpisać add? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 imka, You can try. Jak ci się uda, pisz na forum ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 A jakie mamy add serwera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dobra ludziska, chyba wiem co się stało się z Updaterem. Prawdopodobnie jest to przez to, iż strona serwera na której umieszona była paczka modów które updater miał pobrać, została wyłączona (nie wiem dokładnie, ale coś się stało). Z tego powodu, Updater nie ma skąd pobrać paczki modów i nie wyszukuje serwera. Ja nie jestem w stanie tego naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Eeee fajnie, na Infie jestem a nie mogę ogarnąć durnego Minecrafta XD Nie dało by radę jakoś opisać dokładniej w punktach co należy robić z tym wynalazkiem ? Gdzie co jak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 1. Pobierasz MC Updater. 2. Jeżeli masz wersję (1.2.5 Tak?) to będzie działać jak inną to się postaraj żeby była 1.2.5 3. Aktualizujesz przez ten MC Updater. 4. odpalasz minecraft i serwer i jest git (chiba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Bluedraft, jak narazie nic się nie da. Musi wejść ktoś kto posiada prawa administracyjne i przenieść paczke modów na inną stronę. Wtedy wystarczy wlepić link od tej paczki do MCUpdatera. Skoro nie pomogło wklejanie całego folderu .minecraft który u mnie działa, to chyba jedynym wyjściem z tej sytuacji jest to co napisałem wyżej. Jeśli się mylę, lub da się to jakoś inaczej zrobić, niech ktoś podzieli się tym tutaj i pomoże wielu osobom. @Flutteryay, problem polega na tym, że nie da się zaktualizować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Hm...może ktoś wytłumaczyć czemu nie mogę pobrać tego MC Updater'a? Klikam w link i nic. Eeeyup: Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. @Down. Gdzie to jest napisane? Bo nie śledzę wątku od początku. Znalazłem. Akurat jak chce pograć to sie psuje :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 @Up. Czytanie ze zrozumieniem. Strona serwera nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 No coś pobrałem i wyświetliło mi to : http://puu.sh/XNgE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts