asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 OGLOSZENIE Odcieto mi czesciowo doplyw pieniedzy na serwer. Ciezko mi cokolwiek obiecac co do jego przyszlosci. Jesli ktokolwiek z was jest gotow do jego przejecia i/lub dofinansowania, pisac! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oj nie dobrze się robi widzę:/ Ale nie mogę ci pomóc jestem kucem:D A tak serio to nie mam kasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cóż, niestety moje zasoby pieniężne pochłonął wyjazd :/ Miejmy nadzieję, że serwer jeszcze stanie na nogi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oj lepiej żeby stanął, bo grałem 1 dzień na razie i było so awesome /)^3^(\ To chyba mój pierwszy dłuższy kontakt z bronies był Cholera wy jesteście strasznie mili. Albo po prostu na takich trafiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oj lepiej żeby stanął, bo grałem 1 dzień na razie i było so awesome /)^3^(\ To chyba mój pierwszy dłuższy kontakt z bronies był Cholera wy jesteście strasznie mili. Albo po prostu na takich trafiłem To też jest i mój dłuższy i pierwszy kontakt innymi bronies, jak tak pogram na serwie z 3 godziny + do tego oglądając na boku kucyki na YT to mam ochotę rzygać tęczą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Powiem tak. W obecnej wersji od 1 wrzesnia bede tesknic za serwerem ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Kurcze to gdzie ja się odstresuję po szkole? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepiekar Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nie miałem szczęścia z wami grać. ): Obym kiedyś to narobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ja mogę wpłacać ale podaj gdzie PONY FOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Grałem trochę tu na serverze fajny server (lepszy od tych FB co dziennie 30 osób gra -_-) według mnie rozwinąć go trzeba bo dziennie 4-6 osób no to :/ a pozatym ponyville jest rozwalone i cuboid nie działa asiekierka jak się orientuję dedyka z 10 slotami nie ciężko postawić @EDIT. Jak dostać na serverze skina kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Skina admin ci daje i gdzie jest rozwalone ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Skina admin ci daje i gdzie jest rozwalone ? Znaczy ja to powiem tak loguje się wybieram kuca potem tp equestria i paczę a tam ponyville tylko że domy poniszczone bez cuboida i nie wiem o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A kiedy będzie jakiś admin, który przydziela skina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A skąd wziąśc skina, bo jestem zielony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Skin na http://minelittlepony.com/ponymaker.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 wciskam by mi skina zapisało, i wyświetla mi się biała strona, co trzeba wtedy zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Narazie nie myślcie o skinie, bo nie ma serwera... JEŻELI będzie jeszcze serwer, to po prostu skina tworzycie w generatorze, który znajdziecie na necie i po prostu dajecie mi do wgrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 OK to jest taka sprawa, że ja w nickchangerze wpisałem nick VinylScratch i mam skina Vinyl. Tyle, że nie wiem czy Vinyl nie jest zajęta i czekam na zatwierdzenia mnie czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Vinyl jest już zajęta xD Sorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Są jacyś admini na serwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A w jakim sensie? Adminów OGÓLNIE jest 5(w tym jeden nie istnieje :raindero: ) Aktualnie na serwer wejść nie mogę jeśli o to chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Vinyl jest już zajęta xD Sorki Kpisz? ohhh men... Ale nie chce mi się już teraz zmieniać nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Vinyl to były admin SayoSan- przykro mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A w jakim sensie? Adminów OGÓLNIE jest 5(w tym jeden nie istnieje :raindero: ) Aktualnie na serwer wejść nie mogę jeśli o to chodzi... Aha. Bo czekam na kogoś kto mi da skina itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Vinyl to były admin SayoSan- przykro mi Coś mnie kłamiecie towarzyszu, bo bohen mi właśnie powiedział, że Sayo był Derpy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts