Oreo_maniak Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 dzisiaj przeglądając internety natrafiłem na ten filmik: https://www.youtube.com/watch?v=WkWvnB_J51w Oraz ten z opisu, który zachęcił mnie do napisania tego tematu. https://www.youtube.com/watch?v=L8WfZnTyMR0 Film jest dosyć interesujący i zawiera ciekawe informacje. Szczególnie fajne jest uczestnictwo niektórych naszych fandomowych kolegów Śmiało można powiedzieć że materiał pokazuje naszą społeczność w dobrym świetle i wyjaśnia wiele kwestii związanych np. z fandomem. Zapraszam do oglądania oraz dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc może zacznę tutaj odpowiedzi. Pierwszy link. Dzięki, że wysłałeś Nie mogę się doczekać juz drugiego Polskiego dokumentu o Bronies. Osobiście uważam, że takie osoby powinny się wypowiadać na nasz temat Być może nawet go do nas wciągniemy XD Ale mniejsza o to. Dzięki za linki do obu filmów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Jakby co, to na naszym forum jest temat projektu, gdzie autor "Topowa dycha" między innymi szukał chętnych do wystąpienia w dokumencie: link Widzę także że dyskusja w komentarzach pod filmikiem na temat "kucyków pony" przyniosła jakiś odzew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nie oglądałem, jedynie czytałem komentsy xd Widać, że moc bólu dupy wciąż u nas jest mocna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waterpony Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Oglądałem i interesujące aż się zaciekawiłem kiedy ponymit w mojej okolicy. Powiem że niezła wojna w komentarzach pomiędzy nami a naszymi przyjaciółmi hejterami. Cóż jak mówi eee... klasyk : " Wojna nigdy się nie zmienia" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się