Velvie Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 (edytowany) Lizak gwizdek :3 Edytowano Marzec 24, 2015 przez Velvet Orchid (Orchidea) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Skoro wybraliście gwizdek, to przywołajcie kosmitów odpowiednią melodią Ferrero Roche (czekolada) czy Ferrero? (kokos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Ferrero Roche Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) Ferrero (czyli kokos) Edytowano Marzec 26, 2015 przez Velvet Orchid (Orchidea) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Ferrero (chodź kokos to był Rafaello ;3 Chyba, że o czymś nie wiem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Sprawdzałem nazwę, na oficjalnej stronie. (kopiuj/wklej). Tak czy inaczej: czekolada vs kokos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Czekolada, bo w dużej ilości to hmm. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Czekolada!!! Żadnej rzeczy bardziej nie lubię. Skoro mam na nią szlaban, to to coś znaczy :3 A zresztą potrafię wszamać całą tabliczkę supersłodkiej wiśniowej wedlowskiej w dwie minuty Moja ulubiona to chyba tatrzańska ekstra mleczna i pana cotta (obie od Wedla ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Ale wy wiecie, że bitwa toczy się pomiędzy Ferrero Rocher i "Raffaello"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Ale wy wiecie, że bitwa toczy się pomiędzy Ferrero Rocher i "Raffaello"? Jak to napisał Triste: "Tak czy inaczej: czekolada vs kokos" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Jak to napisał Triste: "Tak czy inaczej: czekolada vs kokos" chodzi mi o to, że np. Velvet najpierw była za kokosowym słodyczem, a teraz głosuje na czekoladę. Dlatego myślę, że post Triste wprowadza w błąd troszkę ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 No to cholibka: głosuję na Rafaello (te biało-kokosowe kulki) i na czekoladę (Mam nadzieję, że to są dwa oddzielne głosowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Czekolada wygrała. (Tłukła się z kokosem, że aż wióry latały - *da bum tsss*) Moja pomyłka wynikła z tego, że Rafaello jest molochem, takim jak Nestle czy EA. Mają mnóstwo produktów, wykupiło wiele firm. "Bąbolada" czy "czekolada" biała (jakim cudem, coś bez kakao można nazywać czekoladą? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Biała czekolada Może, ponieważ czekolada biała też ma w sobie kakao ^^ Tak mi się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Bąbolada! Jest dużo lepsza od białego wyrobu czekoladopodobnego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Biała, z tego co pamiętam to jest na maśle czekoladowym, tylko w niskiej zawartości, jak w ogóle. Bąblolada nigdy mi niepodeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Biała - wedlowska albo milkowa, w tym przypadku wszystko mi jedno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Biała czekolada górą!"Śliwka w czekoladzie" czy Dumle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Czekośliwka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Ciężka decyzja, ale głosuje na dumble. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Śliwka w czekoladzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dumle szkoda, że takie drogie ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dumle, od samego wypowiadania nazwy ślinka cieknie *q* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dumble! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Dumle oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts