timber Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Witam serdecznie, chciałabym powitać was w temacie "Akademia Wonderbolts - Offtopic" gdzie będziecie mogły zapytać się avatarów o sprawę gry, jak i przedyskutować różne sytuacje (ewentualnie zgłaszać avatarom pomysły). Tutaj można też pluć na Mistrzów Gry i innych graczy, ale mam nadzieję że nie będzie ku temu powodów~ Dobra, właściwie nie muszę mówić więcej. Zapraszam do udziału w luźnych dyskusjach na temat gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Cóż, akademia stoi już od ponad miesiąca. Masz zamiar coś z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Ja osobiście chciałbym ją ruszyć, ale nie mam kontaktu z Timber, a to ona się zajmuje sesją. Nie wiem, czy jest sens kontynuować coś, o czym pewnie większość zapomniała. Lepiej chyba ją zrestartować Edytowano Marzec 20, 2015 przez Kacpi01_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Eh... super.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts