timber Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Witam serdecznie, chciałabym powitać was w temacie "Akademia Wonderbolts - Offtopic" gdzie będziecie mogły zapytać się avatarów o sprawę gry, jak i przedyskutować różne sytuacje (ewentualnie zgłaszać avatarom pomysły). Tutaj można też pluć na Mistrzów Gry i innych graczy, ale mam nadzieję że nie będzie ku temu powodów~ Dobra, właściwie nie muszę mówić więcej. Zapraszam do udziału w luźnych dyskusjach na temat gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shine Star Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Cóż, akademia stoi już od ponad miesiąca. Masz zamiar coś z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Ja osobiście chciałbym ją ruszyć, ale nie mam kontaktu z Timber, a to ona się zajmuje sesją. Nie wiem, czy jest sens kontynuować coś, o czym pewnie większość zapomniała. Lepiej chyba ją zrestartować Edited March 20, 2015 by Kacpi01_PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shine Star Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Eh... super.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts