Cava Herondale Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Trochę mnie nie było (latałam po lekarzach jak wariatka), więc proszę, aby osoby, które pojedynki skończyły i czekają na wedykt wpisały się tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Czy powinienem się tutaj wpisać, jeśli czekam na zwycięski post przeciwnika? (Jeśli nie, proszę o usunięcie mojego posta, aby nie robić bałaganu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 Czy powinienem się tutaj wpisać, jeśli czekam na zwycięski post przeciwnika? (Jeśli nie, proszę o usunięcie mojego posta, aby nie robić bałaganu) Spokojnie. Nie było mnie trochę, ale odpiszę, gdy ogarnę sprawy działowe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Na rozstrzygnięcie czekam ja i Skajnet(jakieś cyferki). O ile ktoś się nadal tym wszystkim zajmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Ok a tak z ciekawości co robią ocaleli? Bo niby walka ale jak dotąd bez ofiar. Czyli czym miałbym się zająć po odpowiedzi Cadence? Edytowano Luty 13, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts