Klawden Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Dzisiaj się trochę rozkręciłam z rysowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Nowy obrazek: P.S:Wiem widać takie białe kropki ;< Wybaczcie padam na twarz ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Oczywiście że można Dla mnie to przyjemność 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 A właśnie pytanko mogę go zrobić bez kaptura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Emm... Wait a moment... Second art... What the hell is that?! Lewitujący animatroniczny kucyk?! Goddamnit... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Nie on nie lewituje jest on na sznurach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Są na tym obrazku jakieś sznury? Ja ich, szczerze, nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Sa tylko ze zrobilam wielki blad i dalam za ciemne tlo ;C Wyslano z telefonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Dobra zrobione Zrobiłam go w wersji kociej XD Wycieniowane: Bez cieni: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Proszę bardzo Na początku to miał być pies ale jak popatrzyłam na mojego kota (Oczywiście spał...) To sobie pomyślałam że zrobię kotka =^.^= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Boże on mi wyszedł tak bardzo słodko Tak bardzo cieniowanie w MS Paint Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Kolejny obrazek Szkic: I gotowe ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Spoko obrazki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Już tłumacze kto to jest ;3 Jest to moja ponyfikacja ;D Czyli ja jako kucyk P.S: Tak mam dwu kolorowe włosy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) No to teraz odpowiedzi XXD 1. Ucho miało takie być 2.Nad kopytami jeszczę pracuje ;> Edytowano Marzec 28, 2015 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Dostawa obrazków!: 1. 2. 3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Też tak uważam że Chica mi wyszła bardzo słodko ;3 *patrzy na obrazek i zawał*Challenge Accepted! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Następna dostawa: Dla mojej BFF No i ja AdamSkanD obrazek będzie nie wiem kiedy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Oki doki kolejne obrazkiAdamSkanD obrazek już niedługo ;3 Na priv ci wyśle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Nadal robisz dobre obrazki, tak trzymaj! Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez Rex *Monster* Crusader 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Kolejne obrazki: To mi wyszło super A to nie ;< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Uwaga trochę krwi ;> 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Uwaga tym razem ponyfikacja Mike z FNAF! P.S Te światełka to oczy animatronów P.S2 Nie będzie mnie (chyba) przez tydzień więc nic nie będę dodawać 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 A jednak wróciłam wcześniej Tu będzie krew A tu nie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nie wiem kiedy. Ponieważ mam na głowie zajmowanie się chorym psem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się