KochamChemie Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 (edytowany) Witajcie, wiem, że sporo czasu minęło, od aktywności w przydzielankach i teraz pora to zmienić. W Polsce mamy sporo gatunków ptaków, wiele z nich jest dla nas egzotyczne i założę, się, że większość z nas nie zna nawet 10% ptaków które występują w Polsce, ale to nie problem. Przydzielanka: Wymieniam nazwę i daję grafikę ptaka. Wy na podstawie wyglądu i co za tym idzie, skojarzeń, przypisujecie, do "ptaka i jego obrazka..." osobę z forum. Komu dać tego ptaka lub kto do niego pasuje, panie i panowie, oto przed wami wyświetla się... Czapla siwa! Komu przypiszecie tego majestatycznego ptaka? Czapla siwa - Seluna Grzywacz - Dayan Kawka - Cava Zielonka? Edytowano Kwiecień 22, 2015 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Pasuje mi do Seluny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Niechaj będzie Seluna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Seluna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Dobrze, (prawie...)jednogłośnie została wybrana Seluna. Brawo. Kolejnym, nieco mniej egzotycznym, ale nadal polskim ptakiem jest Grzywacz Wygląda trochę jak gołąb, ale wbrew pozorom nim nie jest. Do kogo on powę... poleci? Edytowano Marzec 21, 2015 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Patrzę na tego grzywacza i pierwsze skojarzenie to Dayan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 A niechaj będzie Dayan! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Idąc za głosem większości, głosuję na Dayana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Dobra, tym razem jednogłośne... Kruczek mnie już nie ochrzani(buhahahaha) Brawo Dayan. Masz gołebiopodobnego ptaka. Grzywacz leci do Ciebie! [Carlos joke] Co będzie następne? No to kawa na ławę! Oto Kawka! Komu ją przydzielicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Kojarzy mi się z Sajbackiem (chyba dlatego, że szara )Albo z Cavą... sama nie wiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Cava bo podobnie brzmią ich nazwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Cava ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dobrze więc... jak słodko. Cava i Kawka. Następna będzie Zielonka. Dosyć rzadko spotykany ptak. Ładny, zielony dzióbek... Komu go przydzielić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Uszatka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 A ja bym go dała Timbeer, bo ma teraz Linka w awatarze i od razu mi się skojarzył ten zielony dzióbek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts