KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) DZIEJE SIĘ! MOGLIŚCIE TO ZATRZYMAĆ! TERAZ JEST ZA PÓŹNO! Hahaha! Prima Aprilis! CAŁEMU DZIAŁOWI GROZI NIEBEZPIECZEŃSTWO! Jakiś troll zmienia losowe posty w dziale, zatrzymajcie go zanim będzie za późno!! Na pierwszy ogień poszło coś ważnego, esencjalny post działu! Jest dosyć stary! Zawiera potężny błąd... logiczny? Znajdźcie go zanim będzie za późno! Kilka... naście błędów się zakradnie! Wiem to ze znanych i zaufanych źródeł! Szukajcie i zamieszczajcie wyniki w tym temacie! Znajdziecie jeden i znajdzie się kolejny :^) Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez ChemiajestBeiFuj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 http://mlppolska.pl/watek/2654-regulamin-działu-fluttershy/?p=118802 REJNBOŁKA nie jest najsłodszym pegazem na świecie ;c Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Oczywiście, że... nie jest! Ale mamy kolejny błąd. Tym razem w dziale konkursów! Coś tam nie gra! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 W karmniku Mystheri Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Dobrze, a teraz coś znalazło się w czymś ważnym... W pamiętnikach Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez ChemiajestBeiFuj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Pierwszy post i zgaduję,że to odpowiedzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Chuck Norris się wdarł xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Brawo, coraz lepiej! A teraz kolejna zmiana w dziale z obrazkami... coś fajnego się tam kryje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Mayby ten obrazek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Ukryty jest o wiele mniejszy, baaardzo mały. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Spoiler http://zapodaj.net/a...c78e78.png.html no tu fluttershy to mistrzostwo. Ctrl+C ctrl+V cały post bo mogę To na pewno to, no bo przecież Equestria Girls nie istniało, to jakim cudem mogłaby być tam Shy?Zgadłem Chemiś? Spoiler A tak na serio, to nie pamiętam aby ten komiks był tak mało czytelny(teksty Shy) i wypowiedzi Shy były inną czcionką =) Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez NightfallHeart Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Podpowiedź, schowałem to w szóstkowym otoczeniu w środku tematu. Jest to malutki obrazek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Dobra, jednak jest tak jak myślałem, poćwicz chemik bo teraz to będzie za łatwe. Nie widziałem oryginału postu, ale: Ten co wstawił PhosiQ jest po prostu piękny /)*3*(\A tu coś ode mnie Albo chodzi o to, że brakuje obrazka od PhosiQ, albo te małe cośie na Shy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 A to nie jest przypadkiem to? http://imgur.com/AdDHiWv Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Czy może chodzi o to? > ♥ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Little Light zgadła! Hura! Kolejny psikus i jesteście wolni... tym razem szukacie w dziale Uwaga... powiem slangiem... Elementu szczęśliwego kupca... jedna z mane 6 :^) Konkretne w zabawie która mówi o jej pochodzeniu! I JEST TO AKURAT TRAFNY WPIS! (do tytułu slangowego...) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts