Emily Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Ostatnio dużo robię w gimpie, ale ostatnio trochę nie mam co tworzyć, więc postanowiłam założyć ten temat. Możecie składać zamówienia na sygnatury i awatary. Parę przykładowych prac: Więcej na moim deviantarcie, http://emilyvans.deviantart.com/ Małe podanko, żebym wiedziała, co robić: Rodzaj: (Sygnatura czy awatar) Rozmiar: Tło: (Niewymagane, mogę sama wybrać, ale nie koniecznie będzie dobre wg osoby zamawiającej) Postać: (Imię i z czego postać, lub obrazek (wolałabym wektor, bo jak wytnę, może być nierówno)) Podpis: (Opcjonalnie) Oczywiście mogę zrobić coś innego niż sygnatury i awatary. A, i jeszcze jedno. jak podajecie tło, to rozmiar będzie taki sam. No chyba, że chcecie wycinek gotowego tła. Wtedy będzie rozmiar wycinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Rodzaj: Sygnatura Rozmiar: z tym jest mały problem, nie za bardzo wiem jaki rozmiar byłby najlepszy. Poeksperymentuj, jak będzie za duże lub za małe to dam znać Tło: Tu też poeksperymentuj, tak dobrze wybrałaś z AJ tak spróbuj dobrze zrobić z tą sygną. Postać: Ogółem Night Glider, nie wiem jak z wektorami z tym kucykiem. Przyjmij to jako wyzwanie i się wykaż Tylko chciałbym aby była w locie, nie na ziemi. Podpis: Jakąś ładną czcionką też tak aby pasowało do reszty - Onyx Z góry dzięki! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Przyjęte, postaram się zrobić dziś albo jutro, ale mam trochę zajęte. Powinno być najpóźniej we wtorek. A wektor mam akurat dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Pozwól, że też zamówię ^^ Rodzaj: sygnatura Rozmiar: 500x200 Tło: Wybierz sama, żeby pasowało Postać: Twilight Sparkle Podpis: Lenka:) Kolory możesz sama powybierać, żeby pasowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Kwiecień 14, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Zrobiłam! Przepraszam, że tak długo, ale wczoraj jakoś nie miałam weny. Onyx: To rozmiar chyba 600x200. Lenka:): 500x200. Użyłam tła 600x200, ale przyciętego z obu stron po 50px. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Bardzo ładna ^^ Właśnie o coś takiego mi chodziło. Idę ustawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Robisz ładne tła, osobiście sam się długo uczyłem je robić, bo wiem, że to nie jest łatwa robota. Ładne abstrakcje zacząłem tworzyć dopiero za którymś tam razem. Szacuneczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Pytanie za 100 punktów: Czy dała byś radę zrobić gif'a <sygnę> z filmiku na youtube? Chodzi mi o moment w 2:39 do 2:42 gdy jedzą loda. Dało by radę? Wymiary sobie sam obrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się