Gale Scud Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Hej jestem Gale Scud, ale mówcie mi Gale mam 20 lat. Jestem fanem MLP od bardzo dawna a do fandomu należę od jakiegoś czasu. Niektórzy moją ksywę mogą kojarzyć z portalu komixxy.pl gdzie jestem aktywnym userem i moderatorem od kilku miesięcy. Zapraszam na mojego aska i witam forum mlppolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 O, widzę że jakiś ogarnięty człowieczek. Aski jakoś mi nie odpowiadają, więc zapytam tutaj: Jaki jest Twój ulubiony film? Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 1. Co najbardziej lubisz jeść? 2. Co zjadłbyś teraz? 3. Ulubiona gra lub gatunek gier? 4. Ulubiony kucyk z M6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gale Scud Napisano Kwiecień 17, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2015 (edytowany) O, widzę że jakiś ogarnięty człowieczek. Aski jakoś mi nie odpowiadają, więc zapytam tutaj: Jaki jest Twój ulubiony film? Witaj Mój ulubiony film to Spirited Away Witaj! Myśle że zostaniesz z nami na długo i będziesz się dobrze bawił Pozwolisz że zadam tobie kilka pytanek? 1.Masz jakieś hobby? 2.Interesujesz się bronią? 3.Z kąd jesteś? 4.Słuchasz fandomowej muzy? Jeśli tak to ulubiona nuta? 5.Lubisz dj pon3? 1. Moje hobby to gry video i mlp 2. Raczej nie. 3. Jestem z Hradka, miejscowości na Czechach. 4. Discord- Eurobeat brony 5. Tak 1. Co najbardziej lubisz jeść? 2. Co zjadłbyś teraz? 3. Ulubiona gra lub gatunek gier? 4. Ulubiony kucyk z M6? 1. Najbardziej lubię ryż i jabłka 2. Kurczaka z rożna 3. Ulubiona gra to Team Fortress 2 4. Trudno mi się zdecydować ps fajny avatar ze Spyro Edytowano Kwiecień 17, 2015 przez Gale Scud Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Niektórzy moją ksywę mogą kojarzyć z portalu komixxy.pl gdzie jestem aktywnym userem i moderatorem od kilku miesięcy. fuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się