Dorek Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Witam! Od dawna nic nie publikowałem, ponieważ pracowałem nad tym fikiem. Choć w sumie dopiero zacząłem go pisać, to jednak powoli nabiera kształtu. Wziąłem sobie do serca rady ludzi odnośnie Takifugu i zrobiłem wszystko, by to opowiadanie było od niego lepsze. Mam nadzieję, że się udało. Tak na marginesie, jestem rebel i ten fik nie ma nic wspólnego (poza paroma nazwami) z oryginalnym FoE. Uznałem, że nie mam sensu pisać kolejnego side story, zamiast tego kontynuowałem Takifuguniverse, ale z racji różnicy czasu z oryginalnym TFem też ma niewiele wspólnego. Po prostu postarałem się, wszystko zrobić od nowa, po swojemu, wzorując się głównie na moich przygodach z New Vegasem. Serdecznie zapraszam do lektury ^^ Link: https://docs.google.com/document/d/1CrIygXRBTq_XXVlhtGKA-HSwZzTz7BZrddjtJD9omtU/edit Edytowano Czerwiec 6, 2019 przez Dorek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Brak tagu obowiązkowego. Czas na poprawę - 2 dni. Instrukcja: Edytuj pierwszy post - użyj pełnego edytora - dodaj w temacie tag obowiązkowy (w tym wypadku NZ) Całego opowiadanie nie przeczytałem, tylko sprawdziłem i już wiedzę tu typowo Opadowe smaczki, tak więc przenoszę do MLN. Nie oszukujmy się - F:E to świat brutalny i lepiej mu tam będzie. PS: F:E a nie FoE. FoE to Fall of Equestria i nie ma to nic z Fallotum wspólnego (na szczęście). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżemonator012 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Ciekawy fanfic, coś innego niż wszystkie inne Fallouty jakie czytałem. Sam mam w domu całą trologie gier Fallout. Powiem tyle, że nie mogę się doczekać dalszych przygód tej dwójki. Choć powoli zaczynam się domyślać co ich czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Ciekawy fanfic, coś innego niż wszystkie inne Fallouty jakie czytałem. Sam mam w domu całą trologie gier Fallout. Powiem tyle, że nie mogę się doczekać dalszych przygód tej dwójki. Choć powoli zaczynam się domyślać co ich czeka.Dżemonator012, dnia 27 Kwie 2015 - 7:50 PM, napisał: Dziękuję, dwa kolejne rozdziały są już skończone i będą opublikowane wkrótce A, można wiedzieć, jakie są Twoje domysły, co do przyszłości bohaterów? Tylko prosiłbym na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Maj 16, 2015 Autor Share Napisano Maj 16, 2015 Rozdziały 3 i 4 są już dostępne, piąty będzie wkrótce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Rozdział 5 został opublikowany, jest dłuższy niż dotychczasowe, bo jakoś tak wyszło. A, i całość jest już na FGE jakby co ^^ http://www.fge.com.pl/2015/06/fallout-equestria-rejected-ones.html#uds-search-results Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Sierpień 28, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2015 I tak was to nie obchodzi i zaraz zakopiecie ten wątek, ale jakby co to szósty rozdział jest już dostępny ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Dorek, mnie bardzo obchodzi. Przygody Detmenta i Dee, są bardzo ciekawe Czekam na więcej I... Jeśli nie masz nic przeciwko, to to zlektoruje, bo naprawdę warto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszolowy Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Bardzo fajny fik. ^^ Przyjemnie jest się dopatrywać powiązań między F:NV a TRO. Ja czekam na kolejne przygody samozwańczej klaczy i problematycznego ogiera. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Styczeń 23, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2018 Witam. Wielu pewnie zwątpiło, ale oto po dwóch i pół roku w końcu jest rozdział siódmy Dziękuję cierpliwym za czekanie, postaram się następne rozdziały wydawać nieco szybciej :'Thttps://docs.google.com/document/d/1NoyNBcCRHp48olYh1NN2i3GjcKFnX-7NATkfe-iJ9ZU/edit 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 ni w ząb nie pamiętam żebym to czytał, ale skoro mam w subskrybowanych to widać musiałem to czytać. Jak będę miał czas to w sumie mogę zajrzeć jeszcze raz, zobaczymy z czym to się je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Luty 24, 2018 Autor Share Napisano Luty 24, 2018 Zachęcam do zobaczenie i wyrażenia szczerej opinii w takim razie A tak z innej beczki, właśnie opublikowałem rozdział 8 i zarazem kończy on Akt 1, W międzyczasie poukładałem sobie nieco fabułę i zaspoileruję, że łącznie będzie 21 rozdziałów (+ epilog) podzielonych na 3 akty. Wkrótce pojawi się także krótki one shot, będącym swego rodzaju wprowadzeniem do świata znanego z głównego opowiadania, ale nie chcę spoilerować za dużo. Link do rozdziału 8:https://docs.google.com/document/d/1EQUFvpTFI2aL32W27adB4a7Ip8CGC6clEOPf3l6FkK0/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Kwiecień 29, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Rozdział 9 jest gotowy https://docs.google.com/document/d/15UO5zimH3XiC53Ic2Uk3oHFYuvGyiC-IzOnCowIdIhs/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Maj 26, 2018 Autor Share Napisano Maj 26, 2018 Bump Rozdział 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Czerwiec 19, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2018 Rozdział 11 jest dostępny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Lipiec 16, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2018 Rozdział 12, bump Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Sierpień 8, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2018 13 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Wrzesień 18, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2018 Bump, 14 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Październik 17, 2018 Autor Share Napisano Październik 17, 2018 15 rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Grudzień 9, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2018 Bump, rozdziały 16 i 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2019 Rozdział 18 gotowy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Luty 3, 2019 Autor Share Napisano Luty 3, 2019 19 rozdział już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Luty 20, 2019 Autor Share Napisano Luty 20, 2019 Przedostatni rozdział właśnie wpadł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Kwiecień 17, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2019 Finał niedługo wyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Czerwiec 6, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2019 Bump, finał i epilog zostały opublikowane i tym samym fik został ukończony, zachęcam do podzielenia się swoimi przemyśleniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się