Słomka Chleba Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Witajcie! ------------------------------------ Zbieram ekipę do sampa wraz z kolegą DaringDo więc zapraszamy Jedyne co potrzebujecie to: -Skype -Gta Sa -SAMP --------------------------------------- Lista modyfikacji: -dobra zabawa ----------------------------------------- Chętnych na zapisy zapraszamy ! Edytowano Maj 1, 2015 przez Vinyl_Scratch_PON3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkElement Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Grałem już z dwoma użytkownikami tego forum na pewnym serwerze, na którym istnieje już "gang" o nazwie "Friendship is Magic" oraz mamy (Akurat mój hehe) Teamspeak 3(Gdyż z skype dawno nie korzystamy) więc jeśli chcecie, moge podać IP serwera. PS: Kurde teraz zobaczyłem że to wy ale ok xDD (DaringDo i pan vinyl) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Och, pamiętam, piękne to były czasy. Najpiękniej było, kiedy byłem banowany niby za cheaty, a nic nie miałem. Pisali wtedy, że tak dobrze strzelać się nie da. To nie tylko ja, ale i dwóch moich przyjaciół. Panie ja Aimbot'a nie używam, bo mi celność spada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts