Chief Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Po wczorajszej aktualizacji, w wersji mobilnej forum mimo odczytywania powiadomień o nowych postach, nie ustawiają się jako przeczytane. Nawet przełącze się do pełnej wersji nie pomaga. Dopiero odczytanie ich na kompie je wykasuje. Przeglądarka chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 W sumie przełączenie się na pełną wersję z mobilnej wystarcza (mój przypadek także z chrome) ale naprawdę powiadomienia nie wygaszają mimo odczytania. co ciekawe teraz na kompie nie widzę powiadomień które miałem wcześniej. i Skoro w tym temacie, można coś zrobić z ustawieniami żeby jedna wiadomość na PW nie dawała dwóch powiadomień w powiadomieniach (masło maślane, ale sądzę że wiadomo o co chodzi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Sprawdź teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Nadal powiadomienia zostają, przynajmniej u mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 U mnie też tak jest, chociaż od aktualizacji miałam powiadmienia tylko o statusach znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Powiadomienia o postach są w tedy, gdy subskrybujesz dany temat. Ja mam taką informację ustawioną przy kazdym uczeszczanym przeze mnie temacie i powoli mi się te przypomnienia zbierają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Trzeba zejść na dół i "Oznacz wszystkie jako przeczytanie" (powiadomienia). Ale przyznam, denerwujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Dzięki, też jest to jakiś sposób, chodź tymczasowy. Pozwoli to przynajmniej przerwać gdy będę daleko od kompa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts