Hedzio Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Hai, jestem Hedzieł. Jestem nowy na forum. Nie lubię mlp ale wbiłem bo może być śmiesznie. Nie mam ulubionego kucyka ani ulubionego odcinka. Generalnie nie mam zdania o tej bajce bo jej nie oglądam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Cześć. A żelki to ty lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Jestem nowy na forum. Nice try, staruchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Cześć. A żelki to ty lubisz? Lubię. Są spoko ale też nie można przesadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 A Metro czytał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Hai, jestem Hedzieł. Jestem nowy na forum. Nie lubię mlp ale wbiłem bo może być śmiesznie. Pośmiać się można, byleby kręcić zdrową bekę, a nie hejcić... A ja mam lekkie przeczucie :( Generalnie nie mam zdania o tej bajce bo jej nie oglądam. Co więc tu robisz?? Tak pozatym, to cześć... Zawsze miło poznać nowego, byleby nie hejta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Ale z Ciebie troll, żółwiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 A Metro czytał? Czytał. Nawet 3 razy. Czeka teraz na 2035, które wyjdzie jesienią Co więc tu robisz?? Jak się rejestrowałem to lubiłem jeszcze troszkę ale potem przestałem lubić. Ale z Ciebie troll, żółwiu Czemu Troll? To jest mój trzeci temat na tym forum od rejestracji .-. Sama sobie sprawdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Bo wiesz, ja to tam nie wiem, czy Ty taki nowy jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się