Husarz Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Witam. Zowię się Husarz. W fandomie jestem od 2 lat ale jakoś nie było okazji żeby się przywitać na forum. Mieszkam w centrum Polski, skąd wszędzie daleko. Lubię słuchać muzyki ( ). Interesuję się historią (najbardziej okresem wojen Rzeczpospolitej w 17 wieku oraz II Wojną Światową). Moje hobby to animacja komputerowa, najczęściej 3d w Blenderze, ale jak trzeba to umiem obsługiwać Flasha. No i lubię jeszcze Gwiezdne Wojny oraz Władcę Pierścieni. Edited June 8, 2015 by Husarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husarz Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Witaj. Zadam Ci kilka pytanek. 1. Twój ulubiony gatunek filmowy? 2. Jakie książki lubisz czytać? O ile lubisz 3. Lubisz rysie? 4. Jakiej muzyki słuchasz? 5. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 6. Ulubiony antagonista? Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. 1. Science-Fiction. 2. Przygodowe związane z Historią. 3. Tak. 4. Generalnie każdej. 5. Vinyl Scratch. 6. Discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klawden Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Hej, hej, hej! Witam na forum! Mam nadzieję że będziesz się dobrze czuć w naszym towarzystwie! Hug na powitanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Witaj na forum baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husarz Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? 1. Tak, lubię. 2. Discord jako ten zły . 3. Luna. 4. Jako jednorożca. 5. Ulubiony? "Five Score, Divided by Four", a z polskich to "W poszukiwaniu Dawnej Chwały" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) Witamy w piekle miejscu zbyt dziwnym dla normalnych ludzi na forum! Bonus: pytania 1. Lubisz lisy? 2. Masz cokolwiek przeciw wielkiej i potężnej Serbii? 3. Czekoladki? Have fun. \ / Edited June 9, 2015 by Lisica Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrokenRC Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Witaj, have fun or... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts