Nyxgrim Napisano Luty 24, 2016 Autor Share Napisano Luty 24, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Marzec 15, 2016 Autor Share Napisano Marzec 15, 2016 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze żyje, ale... ujawniono nazwy bossów z DS III! Iudex Gundyr Volde, of the Frigid Valley Curse-Rotted (lub Ridden) Greatwood (prezentowany na zwiastunie) Crystal Sages Dragons of the Deep Dancer of the Frigid Valley (dostępny podczas sieciowych testów) Old Demon King Ozroes(?), the Condemned King Ancient Wyvern Nameless King Abyss Watchers Yhorm, the Giant Aldrich, Devourer of Gods Lothric Elder Prince, Lothric Younger Prince Soul of Cinder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Marzec 26, 2016 Autor Share Napisano Marzec 26, 2016 (edytowany) No i stało się. Dark Souls III miało niedawno swoją premierę. Pozostaje mi więc tylko życzyć wam szczęścia w przemierzaniu kolejnej przeklętej krainy. Praise the sun! Edytowano Marzec 26, 2016 przez Nyxgrim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) Coś temat ucichł, a sądzę, że warto wrócić do dyskusji, bo nadchodzi nowe DLC (dokładnie za 15 dni ). The Ashes od Ariandel. Jestem bardzo rad, że DS3 nadal będzie rozwijana, bo ta część moim zdanie budzi najwięcej teorii, przemyśleń oraz rozmów wśród fanów, ponieważ opiera się najbardziej na DS1 i przedstawionej tam ukrytej historii, która jest w pewnym sensie rozwijana w części 3. Spoiler Oczywiście pragnę też wspomnieć o youtuberze, który mnie jeszcze bardziej przekonał, żebym badał świat DS bardziej. Ten głos zawsze się wyróżniał na scenie uniwersum DS. Ten nie próżnował i już zaczął myśleć: Spoiler Rozpatruje tyle rzeczy na które bym nigdy nie wpadł, a jak je gość opisuje ... widać, że opiera się na tym co ma i nie wysuwa pochopnych teorii. Większość przemyśleń pokryły się z moimi, ale niestety nie mam aż tak sporej wiedzy jak on przy szukaniu tych wszystkich nawiązań (studia, co poradzić ). Ja tylko zobaczyłem od razu nawiązanie do Malowanego Świata Ariamis oraz pewnych lokacji w nich - lochy czy ten most. Pytanie tylko czy ten Malowany Świat to właśnie Ariandel czy nie? No i zawsze się zastanawiałem. Czy imię Ariamis jest przeznaczone dla mężczyzny czy kobiety, bo trudno jest mi to orzec. Jakie są wasze przemyślenia do nadchodzącego dodatku? Edytowano Październik 10, 2016 przez The Silver Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się