Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 (edytowany) A oto lista fanów mrocznej wersji Doktora~ Chyba każdy kucyk ma tutaj takową więc jemu też się należy, czyż nie? No, Szaruś, podoba ci się? Ile razy mam jeszcze ci powtarzać żebyś mnie nie nazywała... na różne dziwne sposoby, co? Tak, taaak~ Zapraszam wszystkich, którzy chcą być na liście! LISTA 1. Szeregowa WWhite Fox 2. Velvettia von Orchberg 3. Zegarmistrz 4. MysterFajna_Koteł Edytowano Czerwiec 23, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Czyli, innymi słowy, zgłaszam się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Doprawdy? Jeszcze mnie tu nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 (edytowany) Proszę o dopisanie i mnie Edytowano Czerwiec 21, 2015 przez MysterFajna_Koteł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 ja też się zgłaszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts